Δύο απουσίες, μία επιστροφή στον Ολυμπιακό Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με τη Νίκη, με τον Τίμο Καβακά να καταστρώνει τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας χωρίς να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Κώστας Οικονόμου (φωτό) και ο τραυματίας Γκουστάβο Μπρίτος. Ο Οικονόμου συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Διαγόρα τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα είναι εκτός.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» δεν έχει χάσει παιχνίδι φέτος, παίζοντας βασικός σε όλα τα ματς, ενώ αντικαταστάθηκε μόνο σ’ ένα από αυτά και συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τον Πιερικό στο 87′.
Για τη θέση του προορίζεται ο Ηλίας Σταύρου, το «πολυεργαλείο» του Ολυμπιακού. Όσο για τον Μπρίτος, θα χρειαστεί λίγες ακόμη μέρες για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από το φιλικό με τη Βέροια, χωρίς ακόμη να μπορεί να προσδιοριστεί πότε θα είναι σε θέση να βοηθήσει και πάλι την ομάδα. Αν θα προλάβει, δηλαδή, το ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Πανθεσσαλικό ή θα επιστρέψει στο τελευταίο παιχνίδι για το 2016 με τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια (18/12).
Στα ευχάριστα για τον Ολυμπιακό η επιστροφή του Κώστα Φλίγκου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, θα ηγηθεί της επίθεσης των «ερυθρολεύκων» και θα είναι από τα… βαριά χαρτιά του Ολυμπιακού στο ντέρμπι. Όσον αφορά τον Παναγιώτη Ζώνα, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται στο βασικό σχήμα. Ο έμπειρος αμυντικός έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, την περασμένη αγωνιστική είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Διαγόρα (δεν έπαιξε) και είναι θέμα προπονητή, αν θα τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις