Χωρίς παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού το ντέρμπι

Ανακοίνωση σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που αποφασίστηκαν στην σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων της Νίκης, του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας, εξέδωσε η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα δοθούν εισιτήρια σε φιλάθλους του Ολυμπιακού, πέρα των 15 προσκλήσεων που θα πάρουν οι ερυθρόλευκοι για τις ανάγκες της διοίκησης. Τους γηπεδούχους εκπροσώπησαν ο κ. Τζήμας και ο κ. Βενέτης ενώ τον Ολυμπιακό ο κ. Τσιμπανάκος και ο κ. Μαργαρός.

Η σχετική ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

Πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας η σύσκεψη για το ντέρμπι της Κυριακής στο ‘Π. Μαγουλάς’, ανάμεσα στη Νίκη και τον Ολυμπιακό. Την ομάδα μας εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας και ο κ. Βασίλης Βενέτης.
Μετά από διαβουλεύσεις που κράτησαν περισσότερο από μία ώρα, αποφασίστηκε να μην δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου.
Αντίθετα θα δοθούν 15 προσκλήσεις για τις ανάγκες της διοίκησης του Ολυμπιακού. Η προσέλευση οργανωμένων και μεμονωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού απαγορεύτηκε από την αστυνομία.
Οι θύρες του γηπέδου του “Π. Μαγουλάς” θα ανοίξουν όλες (Θύρα 1, Θύρα 2 και Θύρα 3) στις 13:00 και θα υπάρχει διπλή ζώνη ελέγχου από την Αστυνομία, η οποία θα ελέγχει τους φιλάθλους.
Όποιοι δεν έχουν εισιτήριο, δεν θα τους επιτρέπεται να πλησιάσουν το γήπεδο.
Επίσης τα μέτρα της Αστυνομίας θα είναι αυστηρά και γι΄ αυτό η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, θέλει να επιστήσει την προσοχή στον φίλαθλο κόσμο της.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις