Ισόπαλοι Πανιώνιος και Αγία Παρασκευή

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Πανιώνιος και Αγία Παρασκευή στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος αφού και οι δύο φτάσανε κοντά στο γκολ αλλά κανείς δεν τα κατάφερε.
Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες με κυριότερες των Κ. Μπασδάνη στο 18΄κεφαλιά του απέκρουσε ο Μπράνος, στο 34΄σουτ του Μοσχούδη πέρασε σύριζα στο δοκάρι, στο 46΄ο Λυρίτσης…

…βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπράνο που απέκρουσε το σουτ του πρώτου και στο δεύτερο ημίχρονο σουτ του Μοσχούδη που βρισκόταν σε καλή θέση πέρασε άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με πλασέ του Στ. Μαλακασιώτη πάνω από τον τερματοφύλακα και το οριζόντιο δοκάρι στο 5΄, τεράστια ευκαιρία του Βούκουτου που πλάσαρε μέσα από την μικρή περιοχή πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 7΄, σουτ του Στ. Μαλακασιώτη ελάχιστα έξω από το δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Πανιωνίου στο 16′ και νέο άστοχο πλασέ του ίδιου παίκτη στο 30′ να ολοκληρώνει το σκηνικό των χαμένων ευκαιριών για το πρώτο μέρος.
Στο δεύτρο ημίχρονο και πάλι ο Στ Μαλακασιώτης σε τετ α τετ πλάσαρε άουτ στο 70′, με πολύ όμορφο σκαφτό πλάσε ο Παντελόγλου έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο 74′ και στο 82΄ ο Στ. Μαλακασιώτης ενώ πέρασε όσους αντιπάλους που βρήκε μπροστά του, επέλεξε να τελειώσει την φάση μόνος του στέλνοντας την μπάλα άουτ.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(Μαλακασιώτης): Μπράνος, Π. Μαγγασιανός (78′ Βλαχόπουλος) Αγραφιώτης, Βαν Ντε Χούι, Σιγάλας, Παντελόγλου, Στ. Μαλακασιώτης, Μουλιός, Γάκιας, Μαρμαρινός (70′ Σαμαράς), Βούκουτος (68΄Σταματίου)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Φώτου): Καγιάννης, Γ. Αθ. Μπασδάνης, Γ. Στ. Μπασδάνης, Παπαδόπουλος, Γ. Φώτου, Κωστούλας, Ανγκόλι(80΄Βαΐτσης), Κ. Μπασδάνης, Λυρίτσης(70΄Πέτσης), Μοσχούδης,(65΄Αρβανίτης), Νικούδης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις