Τα εισιτήρια του βολιώτικου “clasico”

Τις τιμές των εισιτηριών του αγώνα Νίκη – Ολυμπιακός, καθώς και τον τρόπο προμήθειάς τους ανακοίνωσε η διοίκηση των γηπεδούχων. 15€ κοστίζουν τα εισιτήρια για την Σκεπαστή κερκίδα, 10€ για τις Θύρες 3 και 2 (Μαιάνδρου), ενώ θα υπάρξει και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για γυναίκες και παιδιά τα οποία κοστίζουν 5€. Η προπώληση θα γίνεται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής, καθημερινά από  τις 10-14:00 και από τις 16-20:00.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του παιχνιδιού για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, την Κυριακή (04/12) στις 15:00 στο “Π. Μαγουλάς”, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
* Θύρα 1 (Σκεπαστή): 15 ευρώ.
*Θύρα 2 (Μαιάνδρου): 10 ευρώ.
*Θύρα 3: 10 ευρώ.
*Η είσοδος των φιλάθλων, θα γίνεται από όλες τις θύρες του γηπέδου “Π. Μαγουλάς”.
*Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν δικαίωμα εισόδου σε θύρα της αρεσκείας τους.
*Τα εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά (12 έως 18 ετών), γυναίκες και ανέργους, θα διατεθούν το Σάββατο (3/12) λόγω του περιορισμένου αριθμού (300) και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση αποκλειστικά για την κατηγορία αυτή.
 *Από τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης (30/11), θα πωλούνται εισιτήρια στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο τα εισιτήρια θα πωλούνται στα γραφεία της ερασιτεχνικής από τις 10:00 το πρωί, ως και τις 14:00 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 16:00 ως και τις 20:00. Την Κυριακή (4/11) η πώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει από τις 10:00 το πρωί, σε θεωρείο μπροστά από την θύρα 2 και στα γραφεία της ερασιτεχνικής.
*Οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 13:00 και θα υπάρξει ηλεκτρονικός αλλά και ονομαστικός έλεγχος, κάτι που κάνει απαραίτητη την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Επίσης στους κατόχους πλαστών εισιτηρίων (σε περίπτωση που υπάρξουν) θα κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.
*Μετά από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, θα υπάρξει διπλός έλεγχος από την αστυνομία στους φιλάθλους που θα πηγαίνουν στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς”. Δεν θα επιτραπεί η μετάβαση στον χώρο του γηπέδου σε όποιον φίλαθλο δεν διαθέτει εισιτήριο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις