Φάτσης: «3.000 εισιτήρια συν τα διαρκείας»

Διευκρινήσεις για τη διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι έδωσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης με τηλεφωνική του παρέμβαση στο ραδιόφωνο του BlueHeartFM. Oκ. Φάτσης τόνισε πως σήμερα δεν θα γίνει διάθεση εισιτηρίων όμως οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ερασιτέχνη για να κάνουν προκράτηση δηλώνοντας το όνομά τους. Παράλληλα θα παίρνουν ένα έγγραφο μ’ έναν αύξοντα αριθμό, που θα χρησιμεύσει κατά την προμήθεια του εισιτηρίου.

Το μόνο που αλλάζει από την αρχική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση ποδοσφαίρου είναι ότι τελικά δεν θα υπάρξουν 5ευρα εισιτήρια (παιδιά 12-18 και γυναίκες), ενώ παράλληλα ο κ. Φάτσης συμβούλεψε τους γονείς να μην πάρουν παιδιά μικρής ηλικίας στο γήπεδο για πρακτικούς κυρίως λόγους. Σε περίπτωση εξάντλησης όλων των εισιτηρίων θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τη χωρητικότητα σε περίπτωση που ο αριθμός των παιδιών που εισέρχονται δωρεάν είναι μεγαλύτερος από τον αναμενόμενο.

Ο κ. Φάτσης ενημέρωσε και για τον αριθμό των εισιτηρίων που εκδόθηκαν. Συγκεκριμένα για την Σκεπαστή εκδόθηκαν 700 εισιτήρια που κοστίζουν 15 ευρώ, για την Θύρα 3 εκδόθηκαν 2000 εισιτήρια (10 ευρώ) και για την Θύρα 2 (Μαιάνδρου) 300 εισιτήρια, κόστους 10 ευρώ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις