Δουλειά στην τακτική από Καβακά

Το παιχνίδι με τη Νίκη είναι το τελευταίο που δίνει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη 6αδα του πρωταθλήματος, καθώς στη συνέχεια – και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου – το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό, με τρία παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό (Εθνικό Φιλιππιάδας, Ρήγα, Θεσπρωτό) και ένα στη Νεοκαισάρεια με τον Αχιλλέα.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να ρεφάρουν την ισοπαλία με τον Διαγόρα Σεβαστής εντός έδρας, φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς από το «Π. Μαγουλάς», κόντρα στη Νίκη, που θα κυνηγήσει και αυτή με πάθος το «τρίποντο» για να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία και να μπει γερά στη διεκδίκηση της ανόδου στη Football League.
Για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι είναι σημαντικό, όχι μόνο επειδή πρόκειται για το ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Νίκη, αλλά γιατί υπάρχει κίνδυνος η ομάδα να μείνει πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή, αν ηττηθεί την Κυριακή και ο Διαγόρας κερδίσει τους Μαύρους Αετούς εντός έδρας. Επίσης, υπάρχει και η περίπτωση ο Ολυμπιακός να κυνηγά και τον Απόλλωνα Λάρισας στη βαθμολογία (ήδη είναι ένα βαθμό μπροστά από τους «ερυθρόλευκους»), με την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη να παίζει στο γήπεδό της με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.
Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Τίμος Καβακάς, δουλεύει με τους παίκτες του την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο ντέρμπι με τη Νίκη, ζητεί από τους ποδοσφαιριστές να παίξουν με πάθος, σ’ ένα ματς που αναμένεται να κυριαρχήσει η δύναμη και οι δυνατές μονομαχίες.
Στον Ολυμπιακό αποφεύγουν τις δηλώσεις, δουλεύουν μέσα στο γήπεδο και στις προπονήσεις, με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι, σ’ ένα παιχνίδι όπου θα υπάρχει ένταση, πίεση, σ’ ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο, με φιλάθλους αποκλειστικά της Νίκης, καθώς με απόφαση της αστυνομίας απαγορεύεται τόσο η οργανωμένη, όσο και η μεμονωμένη παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου στο «Π. Μαγουλάς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις