Κ. Κοκκινάκης: Ο Ηρακλής θέλει να πρωταγωνιστήσει

Ο Ηρακλής Βόλου επιστρέφει «σπίτι» του, στο «Βασδέκειο» Αθλητικό Κέντρο και το πρωί της Κυριακής (4/12, 1.00) υποδέχεται τον Γ.Σ. Αλμυρού στο σημαντικότερο παιχνίδι της Α’ ΕΠΣΘ. Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων πάντα παρουσίαζαν ενδιαφέρον με αποκορύφωμα τον περσινό διπλό τελικό του πρωταθλήματος.

Τότε πανηγύρισαν στον Ηρακλή, αφού νίκησαν στο «Βασδέκειο» 1-0 και απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στον Αλμυρό.
Το κυριακάτικο ματς δεν έχει την ίδια βαρύτητα, αλλά δεν παύει να είναι καθοριστικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Ειδικά ο Ηρακλής «καίγεται» για τη νίκη διότι ο μηδενισμός του στο παιχνίδι με τον Θησέα και η αφαίρεση δύο βαθμών, τον άφησε πίσω. Έτσι, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση με 17 πόντους, έναντι 24 του πρωτοπόρου Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος έχει και ένα ματς λιγότερο.
«Σίγουρα θα έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής θέλει να πρωταγωνιστήσει και φέτος, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με μεγαλύτερο φυσικά την έλλειψη τερματοφύλακα» τόνισε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο προπονητής του Ηρακλή Κυριάκος Κοκκινάκης, που σε ερώτηση για τα στοιχεία που θα κρίνουν το ντέρμπι μας είπε: «Τον πρώτο λόγο για τη νίκη θα τον έχει η ομάδα που θα δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι περισσότερο αποφασισμένη. Φυσικά ρόλο μπορεί να παίξει και η τύχη. Πάντως, ελπίζω ότι θα γίνει ένα ωραίο ματς που θα ικανοποιήσει όσους το παρακολουθήσουν».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

FASA_ΖΩΖΑΝΑ.jpg

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις