“Χρυσή” η Γυμναστική Ένωση Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα παγκορασίδων της Γυμναστικής Ένωσης Βόλου στην Τελική Φάση του πρωταθλήματος Anseble (ομαδικό) Βορείου Ελλάδος, που έγινε την Κυριακή 27/11/2016 στο Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα αποτελούμενη από τις Βαλή Εμανουέλα, Διάκου Αποστολία, Διάκου Ιωάννα, Καρκαλιά Άννα και Κεσμετζή Ερασμία με μια σταθερή και όμορφη εκτέλεση του προγράμματός της και στις δύο παρουσιάσεις, κατέκτησε την 1η θέση με συνολική βαθμολογία 19.350 βαθμούς (9.650 στην πρώτη εκτέλεση και 9.700 στη δεύτερη).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1. Γ.Ε. ΒΟΛΟΥ 19.350
2. Α.Σ. ΙΡΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 18.750
3. ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ 18.600
4. ΣΕΡΓ ΔΡΑΜΑΣ 18.150
5. ΓΑΣ ΕΝΙΠΕΥΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 16.650
6. ΑΓΕ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ 15.900
7. ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 15.700
8. ΑΠΣ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ 15.250

Να σημειωθεί ότι η ομάδα είχε καταλάβει την πρώτη θέση και στην Α΄ Φάση του πρωταθλήματος Εnseble.

To Δ.Σ. της Γ.Ε. ΒΟΛΟΥ συγχαίρει τις αθλήτριές του καθώς και τις προπονήτριες Βούλγαρη Μαρία, Βούλγαρη Εύα και Καμπούρογλου Χρυσάνθη και εύχεται ανάλογες επιτυχίες και στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητριών για την υποστήριξη της ομάδας και την παρουσία τους τόσο στην πρώτη όσο και στην τελική φάση του Πρωταθλήματος.
Πολλές ευχαριστίες και στον Κώστα Κυριαζή (εκπρόσωπο του Συλλόγου στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία) που συνόδευσε την αποστολή στη Θεσσαλονίκη και πάντα στηρίζει και βοηθά τις προσπάθειες των αθλητριών και των προπονητριών με κάθε τρόπο.

Τέλος ευχαριστεί θερμά τον κ. Κοντορίζο Ιωάννη και την κ. Κοντορίζου Δήμητρα ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου «Montana Verde» στην Πορταριά, μεγάλους χορηγούς της ομάδας.

gymenvolou1

Δελτίο Τύπου Γυμναστική Ένωση Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις