Τζήμας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Νίκης, απηύθυνε ο Σάκης Τζήμας με αφορμή την μεγάλη του ανταπόκριση στη διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι. Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, με δηλώσεις του στο goalpost.gr, τόνισε επίσης να υπάρξει υπομονή από τον κόσμο κατά τη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουν μία ακόμη νίκη επί του συμπολίτη.

«Ευχαριστώ τον κόσμο»

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την μέχρι τώρα ανταπόκρισή του στη προμήθεια των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα. Είναι αλήθεια πως την πρώτη μέρα (Τετάρτη) υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση στη διάθεσή τους καθώς θελήσαμε να ελαχιστοποιήσουμε τις περιπτώσεις πλαστογράφησης, εφαρμόζοντας μία συγκεκριμένη τεχνική. Ο κόσμος για ακόμη μία φορά αποδεικνύει πως είναι η ψυχή αυτής της ομάδας και θα είναι αυτός που θα την οδηγήσει στην επόμενη κατηγορία, στη FootballLeague. Έχω την εντύπωση πως μέχρι αύριο το πρωί θα έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια».

«Δεν είναι μόνο βαθμολογικό το ενδιαφέρον»

«Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, το τεχνικό τιμ δουλεύει εντατικά και με περίσσια σοβαρότητα. Δεν είναι μόνο βαθμολογικό το ενδιαφέρον ενός τέτοιου αγώνα. Η ομάδα θα προσπαθήσει και πιστεύω πως θα τα καταφέρει να κερδίσει για ακόμη μία φορά τον συμπολίτη».

«Να υπάρξει σεβασμός και στις δύο ομάδες από τον διαιτητή»

Αν και ο διαιτητής είναι αξιολογημένος, θα πρέπει να το αποδείξει εντός του αγωνιστικού χώρου. Άλλωστε η ευθύνη του είναι μεγάλη έναντι αυτών των χιλιάδων φίλων της ομάδας μας που θα κατακλύσουν το γήπεδο. Ελπίζω πως θα υπάρξει σεβασμός και στις δύο ομάδες και στο τέλος θα έχουμε μία πολύ καλή διαιτησία.

«Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει σ’ αυτό το παιχνίδι»

«Το πίστευα από την αρχή και συνεχίζω να το πιστεύω και τώρα πως η ομάδα αυτή μπορεί και πρέπει να αλλάξει κατηγορία. Κάποιοι προέβλεπαν πως το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα είναι ντέρμπι γιατί η ομάδα τους θα είναι 10 βαθμούς πιο ψηλά. Τα γεγονότα τους διέψευσαν. Το πρωτάθλημα βέβαια θα πρέπει να τονίσω πως δεν τελειώνει μετά από αυτό το παιχνίδι. Για καμία από τις δύο ομάδες, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Όλα θα κυλήσουν ομαλά, η ομάδα μου πιστεύω πως θα είναι η νικήτρια και όλοι θα φύγουμε από το γήπεδο χαρούμενοι»

«Οι φίλαθλοι να έχουν υπομονή»

«Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να είναι υπομονετικοί καθώς ένας αγώνας ολοκληρώνεται με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Όποια κι αν είναι η εξέλιξη του αγώνα οι φίλαθλοι να στηρίξουν την ομάδα ώστε στο να είμαστε οι τελικοί νικητές. Μία νίκη που την έχουμε ανάγκη ώστε να ανοίξουμε τα φτερά μας και πετάξουμε ψηλότερα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις