Τους ΑμεΑ Αργοναύτες τιμά ο Ολυμπιακός Β.

Την ομάδα μπάσκετ ΑμεΑ “Αργοναύτες” θα τιμήσει αύριο στο ημίχρονο του αγώνα με το Δίλοφο η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας ΑμεΑ. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής…

 

“Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας ΑΜΕΑ , στις 3 Δεκεμβρίου, θα τιμήσει την ομάδα μπάσκετ με καρότσι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΒΟΛΟΥ που από το 1994 δραστηριοποιείται στον αθλητικό χώρο των ΑΜΕΑ, με μεγάλες διακρίσεις στο παρελθόν. Η ομάδα που αποτελούν οι αθλητές Νίκος Μαλάτος, Δημήτρης Μπαρμπαγεωργόπουλος, Μπαρτζιώκας Γιώργος, Κωνσταντινίδης Παναγιώτης, Τσονάρας Βασίλης, Βλαχάκης Γιώργος, Κυριάκης Γιώργος, Καρακώστας Παναγιώτης με προπονήτρια την Ελένη Μανούκα , στο ημίχρονο του αγώνα με το Δίλοφο θα δώσει αγώνα επίδειξης προς τους φιλάθλους .

Παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας μας είναι έτοιμοι για να προσθέσουν ακόμη μια νίκη και να συνεχίσουν να προπορεύονται στον βαθμολογικό πινάκα της κατηγορίας . Από τον αγώνα θα λείψουν ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Αλεξίου , ο οποίος , μετά τον τραυματισμό του , έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις και αναμένεται σύντομα να ενσωματωθεί στην ομάδα , ο Αλέξανδρος Λουλούδης , ο οποίος θα ενταχθεί στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα και ο στρατευμένος Σωτήρης Αχριάνης , ο οποίος και αυτός θα ενταχθεί από την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις αφού μετά την ορκωμοσία του μετατίθεται σε μονάδα της περιοχής μας .

Έτσι στη διάθεση του προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη και του συνεργάτη του Κώστα Καραγιώργη, θα είναι οι: Αναστασόπουλος Λεωνίδας, Βλαστάριδης Αλέξανδρος, Γεωργίου Θωμάς, Θέος Νίκο , Καραγεώργος Θωμάς, Καραθάνος Δημήτριος, Καφάσης Ζήσης, Μπαμπάνης Νικόλαος, Παρασκευάς Γιώργος, Σκαμάγκας Σταμάτης , Τελλίδης Κωνσταντίνος και Τσιαπράζης Νικόλαος.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί του φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην ομάδα , να τους χειροκροτήσουν για τις μέχρι τώρα επιτυχίες τους και να τους δώσουν ώθηση για τους επερχόμενους αγώνες ώστε το τέλος του 2016 να μας βρει στη θέση που ο Ολυμπιακός Βόλου ανήκει, ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ .

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα, που θα αγωνισθεί την Κυριακή με τη Νίκη Βόλου, στο τοπικό ντέρμπυ, στη Νέα Ιωνία “.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις