Με απουσίες θα πάει στο Κίτρος ο Ρήγας

Δύσκολη αποστολή έχει αύριο Κυριακή ο Ρήγας Φεραίος για την 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, αφού καλείται να μείνει «όρθιος» στην έδρα της Πύδνας Κίτρους. Σε ένα ακόμη παιχνίδι οι «κυανόλευκοι» του Βελεστίνου θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες.

Οι Χρήστος Σπαθής και Κώστας Κιπτίου -που είχαν συμμετοχή και στα 10 προηγούμενα ματς- συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες και έτσι θα μείνουν εκτός αποστολής. Για τον Σπαθή πρέπει να συμπληρώσουμε ότι μένει εκτός αποστολής για πρώτη φορά από τη σεζόν 2014-15, αφού πέρυσι έδωσε το «παρών» και στους 31 αγώνες πρωταθλήματος χωρίς μάλιστα να χάσει λεπτό.
Εκτός από τους δύο παραπάνω παίκτες, «νοκ άουτ» για αύριο έχουν τεθεί ο ανέτοιμος Θανάσης Μπόρας, ο Γιώργος Χατζής που ταλαιπωρείται από τη μέση του, αλλά και ο Χρήστος Δημητρίου που ζήτησε και πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους.
Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Νίκος Βουραζέρης, αφού εξέτισε την ποινή του, ενώ για πρώτη φορά μετά το ματς της πρεμιέρας με την Α.Ε. Καραϊσκάκης συμπεριελήφθη στην αποστολή ο στρατευμένος Κώστας Γουτούλης. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός πήρε άδεια σε μονάδα του Βόλου και πλέον τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Δεκαεννιά είναι οι ποδοσφαιριστές που είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι στο Κίτρος. Αυτοί είναι οι: Τάσος, Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κέβιν Χίσα, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Κώστας Γουτούλης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής και Αντώνης Τζοβάρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις