Το Δίλοφο υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου

«Πέντε στα πέντε» μετρά ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν σήμερα στις 17.00 στο κλειστό του ΕΑΚ τον Γ.Σ. Διλόφου. Δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους, με τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί και να στοχεύει στην άνοδο, ενώ το Δίλοφο θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού (έχει μόνο ήττες στο πρωτάθλημα).

Από το παιχνίδι θα απουσιάσουν, από πλευράς Ολυμπιακού, ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Αλεξίου, ο οποίος , μετά τον τραυματισμό του έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις και αναμένεται σύντομα να ενσωματωθεί στην ομάδα, ο Αλέξανδρος Λουλούδης, ο οποίος θα ενταχθεί στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα και ο στρατευμένος Σωτήρης Αχριάνης, ο οποίος και αυτός θα ενταχθεί από την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις, αφού μετά την ορκωμοσία του μετατίθεται σε μονάδα της περιοχής μας.
Έτσι στη διάθεση του προπονητή Φώνη Μαυρομιχάλη και του συνεργάτη του Κώστα Καραγιώργη, θα είναι οι: Αναστασόπουλος Λεωνίδας, Βλασταριδης Αλέξανδρος, Γεωργίου Θωμάς, Θέος Νίκος, Καραγεώργος Θωμάς, Καραθάνος Δημήτριος, Καφάσης Ζήσης, Μπαμπάνης Νικόλαος, Παρασκευάς Γιώργος, Σκαμάγκας Σταμάτης, Τελλίδης Κωνσταντίνος και Τσιαπράζης Νικόλαος.
Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ καλεί του φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην ομάδα, να χειροκροτήσουν τους παίκτες για τις μέχρι τώρα επιτυχίες τους και να τους δώσουν ώθηση για τους επερχόμενους αγώνες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις