Με τον αέρα του φαβορί η Νίκη κόντρα στην Ανάληψη

Σε απόσταση βολής από την κορυφή του 1ου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ βρίσκεται η Νίκη, η οποία σήμερα στις 19.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας θα υποδεχθεί την Ανάληψη. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από εύκολη νίκη με 68-41 επί του Ίωνα. Ο Λάμπρος Πρέκας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει

τον Δημήτρη Μπόγδανο, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στη μέση του, ενώ ο Τζίνης αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον ώμο του και είναι και αυτός αμφίβολος. Στη διάθεση του προπονητή της Νίκης βρίσκονται οι Κοντογιάννης, Δελιόπουλος, Παπούλιας, Γιωτόπουλος, Τσαβές, Βλήτσιος, Τσώλης, Διγενής, Μαυροφώτης, Τοκατλίδης, ενώ θα είναι στην 12αδα και οι Μπόγδανος, Τζίνης και ανάλογα θα αγωνιστούν.
Από την άλλη μεριά ο Γιώργος Βλιώρας δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο έμπειρα στελέχη: ο Βασίλης Ντίκας εκτίει την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ενώ ο Λευτέρης Στάμος εξακολουθεί να είναι τραυματίας, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Συλεόπουλος. Στη διάθεση του τεχνικού της Ανάληψης βρίσκονται οι: Ίλτσογλου, Κατσετζής, Γαλανάκης, Κοντάκης, Παπαδούλης, Βελλίδης, Κωλέτσης, Μωϋσίδης, Ευαγγελινός, Φάκωνας, ενώ η 12αδα θα συμπληρωθεί και με δύο νεαρούς παίκτες από τα τμήματα υποδομής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις