Λ. Μπακάλης: Να πιστέψουμε στο θετικό αποτέλεσμα

Ο Ρήγας θα ταξιδέψει αύριο Κυριακή (4/12 στο Κίτρος της Πιερίας για να αναμετρηθεί με την τοπική Πύδνα. Η συγκεκριμένη ομάδα ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με υψηλές φιλοδοξίες, αλλά βρίσκεται στο -7 από την κορυφή. Ουσιαστικά το αυριανό ματς αποτελεί το «τελευταίο χαρτί» της προκειμένου να εξακολουθήσει να έχει ελπίδες για τον τίτλο.

Ο Ρήγας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το άγχος που θα έχουν οι αντίπαλοί του, ώστε να μπορέσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Πάντως, ενώ στην έδρα του τα πηγαίνει αρκετά καλά, ως φιλοξενούμενος παρουσιάζει αδυναμίες. Δεν είναι τυχαίο ότι σε τέσσερις εξόδους του έχει αποσπάσει μόνο μία ισοπαλία, κάτι που πρέπει να προσπαθήσει να αλλάξει.
Αυτό επεσήμανε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» και ο προπονητής της ομάδας Λάκης Μπακάλης: «Πρέπει να αλλάξουμε σκεπτικό και να βρούμε νέο τρόπο προσέγγισης ενός αγώνα όταν παίζουμε εκτός έδρας, αφού δεν μας λείπει κάτι ως ομάδα. Στο παιχνίδι μας οφείλουμε να βάλουμε περισσότερη δύναμη και πάθος και φυσικά να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς σε όποιο γήπεδο και αν παίζουμε.
Από κει και πέρα αναγνωρίζουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι στην Πύδνα. Ιδιαίτερα στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ ισχυρή. Ωστόσο, αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει και παρά τις απουσίες μας, τότε θα έχουμε αυξημένες πιθανότητες για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις