Σπουδαίο “διπλό” για Θησέα στο Διμήνι

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Θησέας στο γήπεδο του Διμηνίου, επικρατώντας της τοπικής ΑΕ Διμηνίου με 0-1. Έγινε ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο στο πρώτο ημίωρο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στο γκολ, δίχως να χαθούν κλασικές ευκαιρίες.

Μετά το 30′ ο Θησέας ήταν καλύτερος και στο 35′ είχε δοκάρι σε σουτ του Αλέξανδρου Γκουγκούδη. Η ομάδα της Αγριάς διαμαρτύρεται για μια φάση στο 25′ όπου ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Γκουγκούδη από τον Παπαϊωάννου, με τον διαιτητή Σαμαρά να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, οι δύο ομάδες επέδειξαν αγωνιστικότητα και πάθος, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο γκολ στο 65′ με περιπετειώδη τρόπο. Ο Γκουγκούδης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή από τον Λούμπαρδο. Ο Αναστασίου ανέλαβε να το εκτελέσει, ο Κωτούλας απέκρουσε, στην επαναφορά το σουτ του Γκουγκούδη απέκρουσε εκ νέου ο τερματοφύλακας της Α.Ε. Διμηνίου και στη συνέχεια ο Κόρμπας με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1. Παρά τις προσπάθειες και των δύο αντιπάλων το σκορ δεν άλλαξε, με τον Θησέα να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς έχει και μία στα «χαρτιά» στο ματς με τον Ηρακλή.
Α.Ε. ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κωτούλας, Παπαεμανουηλίδης, Καλαμίδας, Λούμπαρδος (87′ Μπέης), Παπαίωάννου, Ζαρίφης, Καμπέρης, Χατζησταμάτης, Πετρόπουλος, Χαντζής, Γεωργιάδης (72 Μπάρδας)
ΘΗΣΕΑΣ: Σταμέλος, Ζάγκας, Δαμάσκος, (54′ Καραλόπουλος), Αναστασίου, Ακριβούσης, Κόρμπας, Ισά (89′ Ταυρής), Γιαννούλας, Γκουγκούδης, Μάστορας (82′ Γαρυφάλλου), Βουρδάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις