Νίκη με “τριάρα” για την Ακρόπολη

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Ακρόπολη Σέσκλου που επικράτησε εκτός έδρας επί της Αγ. Παρασκευής με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και δίκαια πήραν τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με νεανικό ρόστερ και πολλά προβλήματα…

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές απουσίες για διάφορους λόγους και με δυσκολία κατάφεραν να έχουν δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές στη διάθεσή τους.
Από την άλλη πλευρά με το Βαγγέλη Τσουκάλη στον πάγκο της, η Ακρόπολη έκανε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και δείχνει να αρχίζει να παίρνει ρυθμό.
Το 1-0 έγινε για τους φιλοξενούμενους στο 21′, μετά από πάσα του Μ. Τσουκάλη στον Παγώνη, που βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα.
Στο 40΄ οι γηπεδούχοι είδαν απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρμαρινού να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Αυτό ήταν το τέταρτο δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ για τον παίκτη της Αγ. Παρασκευής. Έτσι ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.
Λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους (52′) οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με πλασέ του Στ. Μαλακασιώτη, για να πάρουν και πάλι το προβάδισμα οι Σεσκλιώτες στο 65′ με τον Τ. Κολυμήτρα, μετά από πάσα του Παππά. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 80′ με εξαιρετικό τελείωμα του Γ. Μόσιου, που αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του που απεβίωσε πριν από 15 ημέρες.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου (75′ Κούκιος), Γιάτσιος (78′ Παπαδήμος), Τσιγκλιφής, Σιγάλας, Λιάτσικος (70′ Καψάλης), Στ. Μαλακασιώτης, Παπακώστας, Καραγιάννης, Μαρμαρινός, Κουσιαρής
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παλάτζας (65′ Μόσιος), Πασιάς, Τσάμης, Τσουτσας, Κ. Κολυμήτρας, Τριχόπουλος (87′ Μπέας), Τ. Κολυμήτρας, Παγώνης (60′ Παππάς), Τσουκάλης, Αξιώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις