Μηνύματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από Ολυμπιακό Β. και ΑμεΑ Αργοναύτες (84 photos)

Το ματς του Ολυμπιακού Βόλου και η νίκη επί του Δίλοφου με 88-48 πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού πρωταγωνιστές της σημερινής βραδιάς ήταν από τη μια πλευρά η ομάδα μπάσκετ σε καρότσι ΑμεΑ Αργοναύτες και από την άλλη οι αθλήτριες, οι αθλητές, ο πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου που έστειλαν προς όλες τις κατευθύνσεις μηνύματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς γιορτάζοντας έτσι την παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία…

…Το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου λοιπόν σήμερα, στο ημίχρονο του αγώνα με το Δίλοφο για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ, τίμησε για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ την ομάδα ΑμεΑ Αργοναύτες.
Έτσι, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κ, Νίκος Τσεκούρας απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο των Αργοναυτών Νίκο Μαλάτο, ο αρχηγός της αντρικής ομάδας Κώστας Αλεξίου παρέδωσε μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών στον Γραμματές του συλλόγου και αθλητή της ομάδας Δημήτρη Μπαρμπαγεωργόπουλο, ενώ η αρχηγός της γυναικείας ομάδας Ελένη Ζήτη παρέδωσε μια φανέλα με τις υπογραφές των αθλητριών στον καλαθοσφαιριστή ΑμεΑ και φοιτητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Παναγιώτη Καρακώστα.
Συγκινητικές πράγματι στιγμές εκτυλίχτηκαν στο κλειστό του Βόλου, στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Οι ΑμεΑ Αργοναύτες έδωσαν μάλιστα και αγώνα επίδειξης.
Το ματς με το Δίλοφο πέρασε σε …δεύτερη μοίρα, αν και ο Ολυμπιακός Β. με επιβλητική εμφάνισε «καθάρισε» πολύ εύκολα την αναμέτρηση και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πρώτος και αήττητος.
Δεκάλεπτα: 21-11, 47-24, 67-36, 88-48
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ( Μαυρομιχάλης-Καραγιώργης): Καραγεώργος 14 (4), Γεωργίου 3 (1), Αλεξίου, Καφάσης 10, Αχριάνης 7 (1), Βλασταρίδης 7 (1), Μπαμππάνης 5 (1), Αναστασόπουλος 3 (1), Σκαμάγκας 14 (2), Καραθάνος 6, Παρασκευάς 20.
Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις