Με πολύ πάθος και γκολ στις καθυστερήσεις η νίκη για Διαγόρα

Με γκολ στις καθυστερήσεις κρίθηκε ο νικητής της αναμέτρησης του Πρωτεσιλάου με το Διαγόρα, που έγινε στον Πτελεό. Οι φιλοξενούμενοι πήραν μια παλικαρίσια νίκη, καθώς αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 28′, πετυχαίνοντας το γκολ στις καθυστερήσεις, διατηρώντας έτσι την επαφή τους με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα…


Το 0-1 έγινε μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουβελά στο 13′, αφού έγινε λάθος διώξιμο αρχικά από το Β. Χασιώτη και κόντρες στη συνέχεια, η μπάλα κατέληξε στον Καπούλα, ο οποίος με προβολή άνοιξε το σκορ για το Διαγόρα.
Στο 28′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Καμπουρέλης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 63′ όταν υπήρξε υπόδειξη για πέναλτι σε χέρι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Αραπίτσας, που ήταν εύστοχος, κάνοντας το 1-1
Στο 80΄ ο Διαγόρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί και πάλι όταν από εκτέλεση φάουλ του Σπ. Καραπλιάγκου ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μάνος έδιωξε τη μπάλα, η οποία χτύπησε και στο δοκάρι, πριν καταλήξει σε κόρνερ.
Το «χρυσό» γκολ που έκρινε το νικητή, πέτυχε στις καθυστερήσεις (92′) ο Πάσχος, με ψηλοκρεμαστό σουτ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Διαγόρα.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Β. Χασιώτης, Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Σ. Χασιώτης (60′ Λάμπος), Θ. Κόρκος (85′ Σούσκο), Αραπίτσας, Μαριγκλέν, Λεϊμονής (46′ Β. Σιαμανίκος)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Κ. Καραπλιάγκος (60′ Καραμανλής), Πρασσάς, Καμπουρέλης, Σ. Καραπλιάγγος, Κουβελάς, Γάρος (80′ Πάσχος), Καπούλας, Καλλιακούδας (50′ Γαλογαύρος), Γκάμπας