Δεν έΧασε κανείς…

Σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Δημητριάς, Εθνικός και Α.Ε 2002 ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με όλα τα τέρματα να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι που παραμένουν αήττητοι με τον τέλη Καϊμπαλίδη στον πάγκο τους κι έχοντας βγάλει ταυτόχρονα μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών…

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι και σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το γκολ για την ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου που άφησε άριστες εντυπώσεις, πέτυχε στο 65′ ο Φιλίππου, μετά από κλέψιμο της μπάλας στο χώρο του κέντρου κι αντεπίθεση.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν δέκα λεπτά αργότερα (75′) με κεφαλιά «ψαράκι» του Παλάντζα από εκτέλεση φάουλ του Παλάση, που νωρίτερα είχε και οριζόντιο δοκάρι σε σουτ από πλάγια.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπέικος, Θανόπουλος (65′ Αλτίνης), Ματής (72′ Βέργος), Μουτσινάς, Συμεωνίδης, Μωραΐτης, Πελεκάνος, Καζδαρίδης, Παλάντζας, (89′ Σαραφίδης), Παλάσης, Σκοτινιώτης.
ΑΕ 2002: Αράπης, Βούλγαρης, Σφέτσιος (75′ Καρατζιώλης), Παπαιωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Παρίσης (85′ Κουνατίδης), Κιόσια (46′ Βερντόβα), Φιλίππου, Πολυχρόνου, Κατσαρός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις