Με ψυχή και πάθος στο clasico ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο «Π. Μαγουλάς», καθώς θα αναμετρηθούν οι δύο μεγάλες ομάδες της πόλης. Στις 15.00 Νίκη και Ολυμπιακός θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» σ’ ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων της Μαγνησίας.

Το βολιώτικο clasico μπορεί να διεξάγεται φέτος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο, το ενδιαφέρον είναι εξίσου μεγάλο, τη στιγμή, μάλιστα, που οι δύο ομάδες βρίσκονται σε απόσταση βολής η μία από την άλλη. Ο Ολυμπιακός έχει ένα βαθμό περισσότερο από τη Νίκη στην κατάταξη.
Οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν πανέτοιμοι, τόσο από αγωνιστικής πλευράς, όσο και ψυχολογικής. Μετά από δύο σερί ισοπαλίες, με Α.Ε. Καραϊσκάκης (εκτός) και Διαγόρα Σεβαστής (εντός έδρας), οι παίκτες του Ολυμπιακού θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, «σπάζοντας» το αήττητο της Νίκης στο γήπεδό της.
Από τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει ο Κώστας Οικονόμου, καθώς είναι τιμωρημένος, τη στιγμή που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Επίσης, τραυματίας είναι ο Γκουστάβο Μπρίτος.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και στη συνέχεια ο Τίμος Καβακάς ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Όσον αφορά την ενδεκάδα και μετά τα όσα έδειξε ο 44χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού στην τελευταία προπόνηση, αυτή αναμένεται να έχει την εξής μορφή. Τερματοφύλακας θα είναι ο Σάκης Κατσούλης, με τους Βαγγέλη Στουρνάρα (δεξιά) και Βασίλη Ιωαννίδη (αριστερά), να είναι οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν πρόκειται να αλλάξει, παρότι ο Παναγιώτης Ζώνας είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο Καβακάς δεν πρόκειται να ρισκάρει να τον βάλει στο βασικό σχήμα, καθώς ο έμπειρος αμυντικός προέρχεται από αποχή τριών μηνών από τους αγώνες. Έτσι, οι Θανάσης Τέλλος και Γιάννης Κωστόπουλος θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας.
Από εκεί και πέρα στον άξονα θα παίξουν οι Φαμπρίτσιο Πότσι και Ηλίας Σταύρου, απόντος του τιμωρημένου Οικονόμου. Ο τελευταίος έχει αγωνιστεί φέτος σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και θωρείται ιδανικός να αγωνιστεί σε μια θέση, στην οποία έπαιζε πέρυσι στην Καλλιθέα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσκεται να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στο παιχνίδι, πολλές φορές πατά την αντίπαλη περιοχή και βοηθά επιθετικά την ομάδα.
Στις πτέρυγες θα δούμε να αγωνίζονται ο Γιάννης Δωματάς, από τον οποίο ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά στο σημερινό παιχνίδι και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης. Ο πρώτος, βέβαια, είναι σαφώς πιο διεισδυτικός παίκτης, ενώ ο Ευθυμιάδης είναι πιο ντελικάτος ποδοσφαιριστής, ικανός, ωστόσο, να αγωνιστεί τόσο στα άκρα, όσο και στον άξονα, πίσω από τον φορ.
Ο Φελίπε Ντα Κόστα θα αναλάβει το ρόλο του οργανωτή του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, με τον Κώστα Φλίγκο, ο οποίος επιστρέφει στην ενδεκάδα (εξέτισε την ποινή του), να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να δώσει πολλές «μάχες» με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Νίκης, το οποίο θα αποτελέσουν οι Ναουμίδης και Παρασκευαΐδης. ΣΤη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Παλιούρας, Ζώνας, Α. Κόκας, Δ. Κόκας, Κολημήτρας, Αναστασίου, Στασινόπουλος.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Καλύβα και Γιώργο Λιτοσελίτη και οι δύο επίσης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής θα είναι η κα Χρύσα Μαργαρίτη από την ΕΠΣ Εύβοιας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις