Δύσκολη αποστολή για Ρήγα κόντρα στην Πύδνα (pregame)

Δύσκολο έργο έχει σήμερα Κυριακή (4/12, 15.00) ο Ρήγας, ο οποίος αντιμετωπίζιε εκτός έδρας την Πύδνα Κίτρους. Η ομάδα της Πιερίας διαθέτει ένα έμπειρο και αξιόλογο ρόστερ και ίσως να αποτελεί έκπληξη το ότι απέχει επτά βαθμούς από την κορυφή, καθώς ο στόχος της είναι να διεκδικήσει την άνοδο. Μάλιστα αν «στραβοπατήσει» και σήμερα ουσιαστικά θα έχει απολέσει τις ελπίδες της.

Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολη αποστολή, τη στιγμή μάλιστα που θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με σημαντικές απουσίες. Τιμωρημένοι είναι οι Χρήστος Σπαθής, Κώστας Κιπτίου (συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες), ανέτοιμος ο Θανάσης Μπόρας, ενώ συνεχίζει τις θεραπείες ο Γιώργος Χατζής. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Χρήστος Δημητρίου για προσωπικούς λόγους.
Δεκαεννιά είναι οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι στο Κίτρος ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου Λάκης Μπακάλης. Αυτοί είναι οι: Τάσος, Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κέβιν Χίσα, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Κώστας Γουτούλης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής και Αντώνης Τζοβάρας.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Δημήτρης Μαλούτας της ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους κ.κ. Θανάση Παπαδάκη και Κωνσταντίνο Γιάντση της ίδιας Ένωσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις