ΝΙΚΗ για πολλούς λόγους (pregame)

Με αποκλειστικό στόχο το τρίποντο θα παραταχθεί η Νίκη, σήμερα (04/12) στις 15:00 στο «Π. Μαγουλάς», κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου θέλει τη νίκη για να προσπεράσει τον συμπολίτη στον βαθμολογικό πίνακα και να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά τίτλου, χωρίς αυτό να είναι και το μοναδικό κίνητρο μίας τέτοιας αναμέτρησης.

Το γόητρο ίσως βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας με τους λόγους για τους οποίους θέλει η κάθε μία από τις δύο ομάδα να κερδίσει καθώς όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα ακολουθεί παίκτες, προπονητές, διοικήσεις και κόσμο για πολύ καιρό μετά το τελευταίο σφύριγμα του κ. Τζοβάρα.

Οι φίλοι της Νίκης αναμένεται να μετατρέψουν το «Π. Μαγουλάς» σε καζάνι που θα κοχλάζει από πάθος, ικανό να λυγίσει τους αντιπάλους και να δώσει φτερά στα πόδια των παικτών της ομάδας τους. Οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι κυανόλευκοι οπαδοί είναι πολλές ενώ παράλληλα είναι έτοιμοι να προστατέψουν την ομάδα τους από κάθε «εκτροχιασμό» συμπεριφοράς που μπορεί να προκύψει.

Αγωνιστικά ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών πέρα από αυτή του Στέλιου Αλεξανδρή, έχοντας όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του. Η 18αδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Ο Βολιώτης τεχνικός έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του τόσο τακτικά όσο και ψυχολογικά, τονίζοντάς συνεχώς πως θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο πλάνο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Αν και οποιαδήποτε πρόβλεψη για την 11αδα που θα επιλέξει ο Στέφανος Ξηροφώτος είναι παρακινδυνευμένη, ένα πιθανό σχήμα είναι το εξής: Τζήμας, Δημολιός, Παπαδήμας, Παπαγεωργίου, Μέτσε, Πετράκος, Παπαγεωργίου, Νικλητσιώτης, Τορεζάνι, Κορέτα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Καλύβα και Γιώργο Λιτοσελίτη και οι δύο επίσης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής θα είναι η κα Χρύσα Μαργαρίτη από την ΕΠΣ Εύβοιας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις