Τ. Καβακάς: Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του ντέρμπι της Νίκης με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Τίμος Καβακάς, στις δηλώσεις του τόνισε πως δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και υποστήριξε πως η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

«Ήρθαμε να παίξουμε ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε πάρα πολύ. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα σχετικά με το τι επρόκειτο να αντιμετωπίσουμε, καθως και τις γηπεδικές συνθήκες, που γνωρίζαμε ποιες θα είναι. Δεν μπορώ να πω, πως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εικόνα που δείξαμε. Σίγουρα χρειαζόμαστε βελτίωση κι αυτό που θα κοιτάξουμε, πλέον, είναι το επόμενο παιχνίδι. Να μην έχουμε άλλες απώλειες για να μειώσουμε και τη διαφορά που έχει δημιουργηθεί στη βαθμολογία από την πρώτη θέση. Καλή συνέχεια στη Νίκη».
Για το τι έφταιξε και η ομάδα παρουσίασε αδυναμίες στο πρώτο ημίχρονο:
«Σ’ αυτά τα παιχνίδια και σ’ ένα γήπεδο, όπως το συγκεκριμένο, δεν μπορείς να οργανώσεις επιθέσεις από πίσω γιατί έχει μεγάλο ρίσκο. Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε το ρίσκο και να μη δώσουμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει εύκολες επιθέσεις, όταν εμείς ήμασταν σε φάση επίθεσης. Χάσαμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες, χάσαμε όλες τις δεύτερες μεταβιβάσεις και ερχόμασταν δεύτεροι στη μπάλα. Αυτό ήταν το πρόβλημα που είχαμε. Μια ομάδα ψηλή, όπως είμαστε εμείς, το πλεονέκτημά μας, δεν ξέρω γιατί το κάναμε μειονέκτημα. Οι ευκαιρίες που δημιούργησε ο αντίπαλος ήταν από στημένες φάσεις».
Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει κερδίσει στα τρία τελευταία παιχνίδια, ενώ στα δύο πιο πρόσφατα δεν πέτυχε γκολ:
«Δικαιολογίες δεν θέλουμε να χρησιμοποιούμε. Εκείνο που θα κοιτάξουμε είναι να βελτιωθούμε ως ομάδα. Θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγεννα και από εκεί και πέρα ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις