Επική ανατροπή για Διαγόρα Σεβαστής

Αιφνιδίασε τους γηπεδούχους η ομάδα του Ελευθεροχωρίου Τρικάλων, η οποία μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε φάσεις μπροστά στην εστία του Αλυσανδράτου και σε δυο απο αυτές ευτύχησε να σκοράρει αφού εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη της ομάδας της Σεβαστής.

Ο Διαγόρας έκανε την δική του αντεπίθεση όμως κι αφού αρχικά μείωσε σε 2-1, μπήκε με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια και βγήκε τελείως αλλαγμένος στο αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου, κυριάρχησε στο γήπεδο, πέτυχε ακόμη 4 γκόλ και έχασε ευκαιρίες να βάλει περισσότερα, καταφέρνοντας τελικά να πάρει δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης, απέναντι σε μια ομάδα που ομολογουμένως έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και άφησε καλές εντυπώσεις στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο 5΄η πρώτη καλή φάση για το Ελευθεροχώρι με το σουτ του Γιαννούλα να φεύγει άουτ και στο 10΄ο Διαγόρας θα “χάσει” τον Τερζή απο το κέντρο της άμυνας του, με τον υωηλόσωμο στόπερ να παθαίνει διάστρεμα.

Στο 12΄ο Γόρδιος βγήκε μόνος του απέναντι στον Αλυσανδράτο και με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ελευθεροχωρίου

Ο Γόρδιος και πάλι στο 14΄θα κάνει το 0-2 από αμυντικό λάθος των γηπεδούχων.

Στο 34΄ο Διαγόρας θα μειώσει από σέντρα του Μπενίσκου και σουτ του Καράμπελα.
Στο 42΄ο Γόρδιος μπήκε από δεξιά και σούταρε για να βγάλει σε κόρνερ ο Αλυσανδράτος

Πολύ μεγάλη ευκαιρία με την έναρξη του 2ου μέρους για τον Διαγόρα όταν σε σέντρα του Ρένια ο Βασίλιεβιτς έπεσε αλλά δε μπόρεσε να προλάβει την μπάλα που κατέληξε άουτ.

Στο 63΄σουτ του Σκλιοπίδη θα περάσει άουτ.

Στο 67΄πολύ ωραίο γκολ του Καρατζάογλου με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή του Θεολόγη.

Στο 72΄φοβερό σουτ του Μπενίσκου άουτ

Στο 74΄από σέντρα του Ρένια από δεξιά και ο Βασίλιεβιτς θα προλάβει τη φορά την μπάλα και θα κάνει το 3-2 και την ολική ανατροπή στο παιχνίδι.

Στο 80΄φοβερό σε εκτέλεση γκολ του Ρένια από σουτ φωτοβολίδα από δεξιά και έξω από την μεγάλη περιοχή του Θεολόγη με το σκορ να διαμορφώνεται σε 4-2 και να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Δέλλιο και Ν. Δεμερτζή,

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λαγδάρης, Δημητρίου, Τερζής (10΄λ.τ. Αβραμίδης), Καρατζάογλου, Κουντουριώτης, Σαμανίδης (46΄Ρένια), Βασίλιεβιτς (86΄Καλουσίδης), Καράμπελας, Μπενίσκος.

Μ. Αετοί Ελευθεροχωρίου (Μανούρας-Ευαγγέλου): Θεολόγης, Νασιάκος (33΄λτ Νάκου), Τσιγάρας, Μπαλτιμάς, Ρόμπος, Κεχαγιάς (46΄Καραστέργιος), Ιωάννου, Γιαννούλας, Ψύρρας, Τεντολούρης (71΄Σκρέκας), Γόρδιος

pieriasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις