Γ. Βέργος: Δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα γκολ

Ο Γιάννης Βέργος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου από πλευράς ποδοσφαιριστών της Νίκης, τονίζοντας πως η ομάδα του θα έπρεπε να είχε σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ. Υποστήριξε, δε, πως είναι λυπηρό Νίκη και Ολυμπιακός να μην δίνουν ένα τέτοιο παιχνίδι στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου της Νίκης:

«Είναι λυπηρό ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι να διεξάγεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Ελπίζω αυτό να αλλάξει τα επόμενα χρόνια. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις, έχουμε ενθουσιασμό, έχουμε πίστη σ’ αυτό που κάνουμε. Έτσι και στο παιχνίδι, πιστέψαμε από την αρχή πως μπορούμε να κερδίσουμε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, θεωρώ, πως έπρεπε να προηγηθούμε και να πάμε στα αποδυτήρια με 1-0 ή 2-0.
Ο κόσμος δημιούργησε σπουδαία ατμόσφαιρα και το χαρήκαμε πάρα πολύ. Το αποτέλεσμα μας αφήνει μία πίκρα. Ελπίζουμε, ωστόσο, στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας».
Για το αν είναι ευχαριστημένος από την απόδοσή του:
«Ήμουν και πέρυσι στην ομάδα. Όποτε ο προπονητής μου κρίνει πως είμαι έτοιμος να παίξω, μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο και παίζω. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις