Επιστροφή στις νίκες για Τηλυκράτη

Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς πήρε ο Τηλυκράτης στο γήπεδό του, καθώς σε ένα πολύ βαρύ και κακό αγωνιστικό χώρο, επιβλήθηκε του πολύ καλού σήμερα Θεσπρωτού με 1-0, με ένα γκολ του Περιστέρη στην πρώτη φάση του 2ου μέρους, ενώ στο τέλος οι “κίτρινοι” λίγο έλειψαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ευκαιρία την αναμέτρηση, καθώς το σουτ του Σιδέρη στο 2΄ λεπτό,  βρήκε το δοκάρι της εστίας του Κωνσταντάκου. Ενώ, οι φιλοξενούμενοι, απάντησαν στο 18΄, ότνα σε μια επίθεση από αριστερά ο Καραγκούνης κράτησε ανέπαφη την εστία του, σε πολύ καλή προσπάθεια του Μπίκα. Η συνέχεια του πρώτου μέρους, ήταν με την πλευρά των παιχτών του κ. Νόλη, που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να φτάσουν στην μεγάλη φάση.

Η επανάληψη, ξεκίνησε με γκολ, αφού οι “κυανέρυθροι” έπιασαν στον “ύπνο” τους φιλοξενούμενους και σε μια ξαφνική αντεπίθεση από αριστερά, ο Σιδέρης βρήκε ωραία τον Περιστέρη, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 και να αφιερώσει το γκολ στον άτυχο Γιάννη Παξινό, που έφυγε από τη ζωή εντελώς άδικα πριν λίγες μέρες.

Στη συνέχεια το παιχνίδι “άνοιξε” και οι δύο ομάδες βρήκαν χώρους για να φτάσουν σε κάτι καλό. Οι γηπεδούχοι, είχαν δύο καλές στιγμές στο 56΄ σε σουτ του Μακρυγιάννη και στο 71΄ σε ατομική προσπάθεια του ίδιου παίχτη. Ενώ, προς το τέλος του παιχνιδιού, ο Κτενάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 81΄ έγινε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Καραγκούνη, με τον Καταγή τελικά να διώχνει την μπάλα και τον κίνδυνο. Ενώ, στις καθυστερήσεις ο Θεσπρωτός έχασε δύο σπουδαίες φάσεις σε πλασέ του Πέντσα από καλή θέση και σε κεφαλιά του Νόνη, που είχε αφήσει την άμυνά του για να βοηθήσει το επιθετικό κομμάτι.

Τελικά, οι παίχτες του Ανδρέα Παντζιαρά ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που έβαλε στο Τηλυκράτη, τα πιο πολλά προβλήματα εντός έδρας.

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας) – Βοηθοί: Τριανταφύλλου-Κουτρουμάνος (Αιτωλοακαρνανίας)

Τηλυκράτης(Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής, Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Πολυχρωνάκης, Κτενάς, Κοντογιάννης(64΄ Καλογερής), Μακρυγιάννης(82΄ Γεωργάκης), Σίδερης, Περιστέρης(71΄Ορφανός)

Θεπσρωτός(Νόλης): Κωνσταντάκος, Μυρσινιάς, Ηλίας, Νόνης, Πάνος, Ντινιωτάκης(79΄Μπέτσας), Σουκιάς(63΄ Ντόκος), Βιτώρος, Πέντσας, Μηνάς(88΄ Τσάπας), Μπίκας

lefkadasportnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις