Δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε…

Με δυο γκολ στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο, ο Πύρασος έκαμψε την αντίσταση του ΑΟ Σκοπέλου με 2-0 και πήρε μια νίκη πολύ σημαντική για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, καθώς τον κρατά σε επαφή με τον πρωτοπόρο ΓΣ Αλμυρού…

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Πύρασο, που δυσκολεύτηκε από το αμυντικό παιχνίδι της Σκοπέλου αλλά τελικά, πέτυχε δύο γκολ που του χάρισαν τους τρεις βαθμούς.
Οι νησιώτες απείλησαν μόνο στο 5′ με σουτ του Χισάι που απέκρουσε ο Τσιλίγκος. Στο μισό γήπεδο το παιχνίδι στο υπόλοιπο της διάρκειάς του.
Αναλυτικότερα, στο 17′ κεφαλιά του Σιώμου από τη μικρή περιοχή χτύπησε στο οριζόντιο και στην επαναφορά, ο Σιώμος σούταρε, η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Φάουλ του Κοτζαθανάση λίγο άουτ, σουτ του Μπέικοιυ απέκρουσε ο γκολκίπερ, σουτ του Κοτζαθανάση έδιωξε με το πόδι ο Αλεξίου, όλες αυτές οι φάσεις στο πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο, φάουλ του Κατή απέκρουσε ο Ζαρίφης στο 50′, αμέσως μετά απέκρουσε ξανά κεφαλιά του Κατή.
Το 1-0 έγινε με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Μαλισσόβας στο 75′ και το 2-0 με εντυπωσιακό σουτ του Κοτζαθανάση από τα 35 μέτρα στο 80′.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς, Γιοβάνης, Ερρ. Βαν ντε Γουίχε, Κοτζαθανάσης, Χ. Μπούτλας, Τανάγιας (46′ Μαλισσόβας), Μπέικος (63′ Στεργίου), Σιώμος, Κατής, Σφάκας (88′ Σκαρλάτος).
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ζαρίφης, Σκιαθίτης, Χονδρός, Αλεξίου (80′ Κονταξής), Καραθανάσης, Τριανταφύλλου, Ασημάκης, Μαρσέλ, Χισάι, Δαλακιάρης (45’+2′ λ.τρ. Παναγιώτου), Χρυσάνθης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις