Έμειναν στο μηδέν Φιλιππιάδα και Πιερικός

Χωρίς γκολ και, κατ’ επέκταση, νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του Εθνικού Φιλιππιάδας και του Πιερικού, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ελάχιστες αξιόλογες φάσεις επιφύλασσε ο αγώνας της Κυριακής (4/12), με συνέπεια το τελικό 0-0 να χαρακτηρίζεται δίκαιο.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με σουτ του Μιχάλη στο 18ο λεπτό (μπλόκαρε ο Σοϊλεμέζογλου), ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με σουτ του Τριανταφυλλίδη στο 39′ (άουτ).

Η μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 79ο λεπτό, όταν το σουτ του Λαζόπουλου από πλάγια θέση τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Τρανουλίδη.

Ελάχιστες στιγμές αργότερα, ο Βραχνός προσπάθησε να χαρίσει τη νίκη στον Εθνικό Φιλιππιάδας, όμως ο Σοϊλεμέζογλου έδειξε και πάλι τα αντανακλαστικά του (απέκρουσε σε κόρνερ).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος) Tρανουλίδης, Ντανάι, Κουμπής, Μανιώτης, Βραχνός, Τσουλιάης, Παπακίτσιος, Άτσκα, Καραχαλίδης (30′ Μπότσαρης, 85′ Μαλάτος), Μπαλογιάννης, Μιχάλης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Κραγιόπουλος, Λούγκος, Νταντίνης, Παρδάλης, Λαζόπουλος (90′ Τριανταφύλλου), Συμεωνίδης (75′ Παναγιωτίδης), Τριανταφυλλίδης (86′ Κοκονόζι).
Αναρτήθηκε από Μπάμπης Πεΐδης στις 9:24:00 μ.μ.

pieriasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις