Ηττήθηκε 3-1 ο Ρήγας από την Πύδνα

Οι αμυντικές αδυναμίες που παρουσίασε ο Ρήγας στο σημερινό παιχνίδι με την Πύδνα στο Κίτρος στοίχισαν στην ομάδα του Βελεστίνου, η οποία ηττήθηκε με 3-1, για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Ρήγας κατάφερε να μη δεχθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, σε διάστημα 21 λεπτών στην επανάληψη δέχθηκε τρία τέρματα από μια ομάδα που ήταν καλύτερη και δικαία πήρε τους τρεις βαθμούς.

Η Πύδνα προσπάθησε από το ξεκίνημα του αγώνα να επιβάλει τον ρυθμό της και πίεσε την άμυνα του Ρήγα. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να δημιουργούν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Παπαγιάννη, ο οποίος με τις αποκρούσεις του κρατούσε το μηδέν στα μετόπισθεν. Στο πρώτο 20λεπτο τρεις φορές η Πύδνα απείλησε με γκολ τον Ρήγα, στο 1′ με τον Γ. Κυπαρίσση, στο 3′ με τον Ιορδανίδη και στο 8′ με τον ίδιο παίκτη.
Η εικόνα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τον Παπαγιάννη να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις, με τους Ιορδανίδη και Ν. Κυπαρίσση να μην μπορούν να νικήσουν τον τερματοφύλακα του Ρήγα.
Στο 33′ οι Βελεστινιώτες ζήτησαν πέναλτι όταν ο Σέττος ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Τσατσαρή, με τον διαιτητή Μαλούτας να μην καταλογίζει την παράβαση.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53′ ο Παπαγιάννης έσωσε τετ-α-τετ με τον Μακράκη απομακρύνοντας τη μπάλα με τα πόδια. Όμως δύο λεπτά αργότερα υη Πύδνα άνοιξε το σκορ.Ο Μακράκης τροφοδότησε τον Γ. Κυπαρίσση που έκανε μία σέντρα-σουτ. Ο Βουραζέρης προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Έτσι με αυτογκόλ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ.
Πολύ γρήγορα έγινε το 2-0. Στο 60′ ο Ιορδανίδης έβγαλε ασίστ για τον Μακράκη που με ψηλοκρεμαστό πλασέ σκόραρε για την Πύδνα. Εκεί κρίθηκαν όλα, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν και τρίτο γκολ στο 76′. Σκόρερ ήταν ο Νίκος Κυπαρίσσης, ύστερα από μπαλιά του αδελφού του Γιώργου. Στο 93′ ο Ρήγας πέτυχε το γκολ με το οποίο μείωσε το σκορ σε 3-1. Ύστερα από σέντρα του Γουτούλη, ο Σέττος μέσα στην περιοχή σκόραρε για τους Βελεστινιώτες.
Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας).
Βοηθοί: Παπαδάκης, Γιάντσης (Ημαθίας).
ΠΥΔΝΑ: Παπατολίκας, Καραγκούνης (75′ Γούτσιος), Τσατσαρής, Κόλα, Στούμπος, Παυλίδης, Γ. Κυπαρίσσης, Δήμας (78′ Κωτσόπουλος), Ν. Κυπαρίσσης, Ιορδανίδης, Μακράκης (78′ Κατσιαμήτας).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Λάμπρου (66′ Καναβός), Γκάγκας, Αλεξίου, Χίσα (81′ Γουτούλης), Γεωργατζής, Τσελεπής (66′ Τζοβάρας), Γκίκας, Σέττος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις