Ντέρμπι Παγασητικού-Ακρόπολης στην Β΄ Ε.Π.Σ.Θ.

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζει η Β΄ Ε.Π.Σ.Θ. με τις ομάδες να διεκδικούν βαθμούς για να κερδίσουν ένα από τα πολυπόθητα εισιτήρια της ανόδου.

Έναν αγώνα έχουμε το Σάββατο στις 15:00. Η Δάφνη που μετρά 19 βαθμούς και βρίσκεται έναν βαθμό κάτω από τον δεύτερο Πηλέα ο οποίος έχει το ρεπό του, θέλει να προσθέσει άλλο ένα τρίποντο στη συλλογή της, κόντρα στον μαχητικό Κένταυρο Ν.Π.
Την Κυριακή το πρωί ο Παγασητικός πάντα επικίνδυνος θα φιλοξενήσει την Ακρόπολη στο Olimpico Sport Club στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η ομάδα του κ. Καραμίχαλου που την προηγούμενη αγωνιστική πήρε το παιχνίδι στις καθυστερήσεις, θέλει την νίκη για να αναρριχηθεί στην τετράδα, ενώ η Ακρόπολη θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει στην δεύτερη θέση. Τις ομάδες χωρίζουν 2 βαθμοί.
Στις 11:30 στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου ο Άνθιμος Γαζής θα αναμετρηθεί με την πρωτοπόρο Σκόπελο. Δύσκολο έργο για τους νησιώτες αφού η ομάδα των Μηλεών εμφανίζεται πολύ δυνατή στην έδρα της. Οι πρωτοπόροι χρειάζονται την νίκη που θα τους οδηγήσει και μαθηματικά πλέον στην άνοδο ενώ οι γηπεδούχοι με νίκη φτάνουν κοντά στις ομάδες που βρίσκονται στις προνομιούχες θέσεις.
Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί στις 15:00 με δύο αγώνες. Ο ένας θα διεξαχθεί στα Κανάλια, όπου ο τοπικός Απόλλων θα αντιμετωπίσει τον μαχητικό Ελευθεριακό. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν την ρεβάνς μετά την ήττα τους στον πρώτο γύρο.
Τέλος, ο Τοξότης θα δοκιμαστεί στο γήπεδο της Σούρπης κόντρα στους Αργοναύτες. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία.
Το ρεπό του θα κάνει ο Πηλέας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις