Α’ ΕΠΣΘ: Το φιλμ της 11ης αγωνιστικής (πίνακας βαθμολογίας)

Ολοκληρώθηκε και η 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ που δεν έκρυβε κάποια έκπληξη, αλλά είχε ένα παιχνίδι λιγότερο λόγω της μη διεξαγωγής της αναμέτρησης της Σκιάθου με τον Άρη Μελ., λόγω απεργίας της ΠΝΟ…

Στο παιχνίδι με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ο Αλμυρός κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει την πολύτιμη νίκη (2-3) από τον περσινό πρωταθλητή Ηρακλή, στο πρώτο παιχνίδι που έγινε το Βασδέκειο και θύμιζε τους περσινούς τελικούς, σε χειμωνιάτικο φόντο.

Ο Διαγόρας Στεφ, έκανε παλικαρίσιο διπλό (1-2), επίσης στο φινάλε του αγώνα, μένοντας με δέκα παίκτες από το 28΄ της αναμέτρησης κόντρα στον Πρωτεσίλαο.

Ο Πύρασος δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε στην έδρα του τη Σκόπελο με 2-0, όπως έκανε και ο Σαρακηνός που επικράτησε του Αίαντα Σ. με 4-2 αφού χρειάστηκε να κάνει ανατροπή στο σκορ.

Η Ακρόπολη δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το τρίποντο (1-3) στην έδρα της Αγ. Παρασκευής που είχε στη διάθεσή της μόλις 14 παίκτες.

Το ίδιο συνέβη και με  τον Παγασητικό που είχε 15 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, ωστόσο η ομάδα του Θ Ανδρουτσόπουλου έκανε την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλων στα Κανάλια ((0-2), με τους γηπεδούχους να αντιστέκονται, ώσπου να δεχτούν το πρώτο γκολ.

Τέλος, εκτός έδρας νίκη έκανε κι ο Θησέας επικρατώντας της ΑΕ Διμηνίου με 1-0 στο πρώτο τρίποντο εντός αγωνιστικού χώρου για την ομάδα της Αγριάς (έχει και μια νίκη στα χαρτιά στο παιχνίδι με τον Ηρακλή).

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Α.Ε. Διμηνίου-Θησέας 0-1
Ηρακλής Β.-Γ.Σ. Αλμυρού 2-3
Σκιάθος-Άρης δ.δ
Πρωτεσίλαος-Διαγόρας 1-2
Απόλλων-Παγασητικός 0-2
Αγ. Παρασκευή –Ακρόπολη 1-3
Πύρασος-Σκόπελος 2-0
Σαρακηνός-Αίας 4-2

Η Βαθμολογία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η επόμενη 12η αγωνιστική (10-11/12)

Ηρακλής Β.-Α.Ε. Διμηνίου
Θησέας-Σκιάθος
Γ.Σ. Αλμυρού-Πρωτεσίλαος
Άρης-Απόλλων
Διαγόρας-Αγ. Παρασκευή
Παγασητικός-Πύρασος
Ακρόπολη-Σαρακηνός
Σκόπελος-Αίας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις