Εντυπωσιακός ο Πανιώνιος, 4-1 τη Μακρινίτσα

Εντυπωσιακή νίκη σημείωσε ο Πανιώνιος επί της Μακρινίτσας με 4-1, παρότι οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Ύστερα από σέντρα του Βαρώτα ο Δημητρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ο Πανιώνιος αντέδρασε και στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε τρία γκολ.

Στο 11′ ο Κωστούλας ισοφάρισε με κεφαλιά, στο 17′ ο Σαρίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Μαρούγκας με νέα κεφαλιά πέτυχε το 2-1, ενώ στο 40′ ο Στεργίου έκλεψε τη μπάλα και με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 55ο λεπτό, έπειτα από ένα έμμεσο φάουλ που κέρδισε ο Πανιώνιος και μετέτρεψε σε γκολ ο Σαρίδης (η εκτέλεσε έγινε από τον Μαρούγκα).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αλέξης, Νικούδης, Κωστούλας, Αλβανός, Αντωνιάδης, Στεργίου, Σαρίδης, Μαρούφ (60′ Βαΐτσης), Μαρούγκας, Πέτσης (60′ Ζουμπούλης), Χατζηβασιλείου.
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Πρωτούλης, Βαρώτας, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Φράγκος (80′ Γουλιώτης), Ντελάκος, Κανάβας, Μεταξάς (75′ Μπίλο), Μητρόπουλος, Δημητρόπουλος, Χρυσανθόπουλος (13′ λ.τρ. Β. Κοντορίζος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις