Λ. Μπακάλης: Στο ίδιο έργο θεατές

Ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Πύδνα και την ήττα που γνώρισε η ομάδα του στο Κίτρος με 3-1, τόνισε πως τα αμυντικά λάθη ήταν εκείνα που στοίχισαν στην ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας του Βελεστίνου:

«Δυστυχώς βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές σε αγώνα εκτός έδρας, αφού δεχθήκαμε τρία τέρματα. Στο α’ ημίχρονο η Πύδνα ήταν καλύτερη, αλλά κυρίως λόγω Παπαγιάννη κρατήσαμε το «μηδέν». Καθοριστική ήταν η φάση του πέναλτι, που αν μας δινόταν τότε θα βλέπαμε διαφορετικό παιχνίδι στην επανάληψη. Από κει και πέρα ένα αυτογκόλ μας έφερε πίσω στο σκορ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε.
Σίγουρα πρέπει να μας προβληματίσει η όχι καλή αμυντική μας λειτουργία, αλλά αυτό οφείλεται εν πολλοίς και στο ότι σε κάθε ματς παίζουν διαφορετικοί παίκτες στην άμυνα. Επί πέντε σερί αγωνιστικές μας έλειπε ο Γκάγκας, στη συνέχεια ο Βουραζέρης και στο παιχνίδι με την Πύδνα ο Σπαθής, ενώ έχουμε και την μόνιμη απουσία του Μπόρα. Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις