Θεοδοσιάδης: Νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια

Πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος χαρακτήρισε τη χθεσινή, που πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-0 με δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου, ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο προπονητής της λαρισινής ομάδας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια και το ματς κυπέλλου της Τετάρτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας:
«Καταρχάς θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη. Μια νίκη ψυχολογίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος απέναντι σε έναν αντίπαλο που κυριαρχεί στην κατηγορία έχει την καλύτερη άμυνα και έκανε την πρώτη του ήττα. Αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική την νίκη μας. Η νίκη ήταν δίκαιη, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες του παιχνιδιού, δημιούργησαν καλές στιγμές συν τα δυο γκολ. Κρατάμε την καλή προσπάθεια και επικεντρωνόμαστε στην Τετάρτη και στον αγώνα κυπέλλου με την Αμβρακία Κωστακιών.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο παρά τις αντίξοοες καιρικές συνθήκες. Θεωρώ παιχνίδι με παιχνίδι θα αυξάνουμε την διάρκεια της απόδοσης μας ούτως ώστε τον Μάιο να πετύχουμε τον πολυπόθητο στόχο μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις