Οι δηλώσεις της αναμέτρησης Ηρακλής Β.- ΓΣ Αλμυρού (Video)

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον ΓΣ Αλμυρού, που έγινε στο Βασδέκειο και βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 3-2, ακολούθησαν δηλώσεις από τους προπονητές των δυο ομάδων, καθώς και από ποδοσφαιριστές, έναν για κάθε ομάδα…

Ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού Θ. Θεοδώρου ήταν καυστικός στις δηλώσεις, του κι αφού αρχικά έκανε την ανάλυση του αγώνα, εστίασε στα σημεία στα οποία κατά την άποψή του κρίθηκε το παιχνίδι και χαρακτήρισε τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου του, τη διαιτησία αλλά και τον αγωνιστικό χώρο.
Ο προπονητής του Ηρακλή, Κ. Κοκκινάκης έκανε το δικό του σχόλιο πάντα αναφορικά με το αγωνιστκό κομμάτι, αποκάλυψε τι είδε στο ημίχρονο και πίστεψε στην ανατροπή και τέλος, χαρακτήρισε κομβική την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς το αποτέλεσμα θα έκρινε και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις για την ομάδα του.
Ο Ηλίας Κωτσιαρίδης εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του μίλησε για την αναμέτρηση και τι «βλέπει» για την ομάδα του ως το τέλος της σεζόν.
Τέλος ο Δημήτρης Μοράλες, από πλευράς Ηρακλή Β. έκανε το σχόλιο του γα το παιχνίδι μίλησε για τις ιδιαιτερότητες της φετινής ομάδας κι αποκάλυψε ποιο είναι αυτό το στοιχείο που κρατά τον Ηρακλή ζωντανό και πρωταγωνιστή παρά τα προβλήματα και τις ατυχίες που μαστίζουν την ομάδα.

FASA_ΖΩΖΑΝΑ.jpg

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις