Τζήμας: «Σημαντική συμφωνία με Βασιλόπουλο και INTERAMERICAN»

Την επίτευξη συμφωνίας με την INTERAMERICAN και τον επιθεωρητή ασφαλιστικών συμβούλων κ. Βασιλόπουλο ανακοίνωσε ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Volos 9.86. Ο κ. Τζήμας τόνισε πως τα χρήματα της χορηγίας, η οποία δεν θα είναι η τελευταία, θα βοηθήσουν ώστε να ολοκληρωθούν όλα όσα έχει εξαγγείλει καθώς και οι τρεις μεταγραφές με τις οποίες θα ενισχυθεί η ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Τζήμας:

Το ευχαριστώ για το ντέρμπι

«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στήριξε κόσμια την ομάδα και απέδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι η δύναμή της και αυτός που της δίνει φτερά. Αποδείξαμε για ακόμη μία φορά πως ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω για την συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και το χειροκρότημά του στο τέλος απέδειξε πως οι φίλαθλοι μπορούν να εκτιμήσουν την προσπάθεια που γίνεται. Να ευχαριστήσω επίσης τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον κ. Τόλια και όλη την Αστυνομία. Ευχαριστώ επίσης τον κ. Βενέτη που απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο πολύ αγαπά αυτή την ομάδα. Τα μέλη του Ερασιτέχνη και προσωπικά τον πρόεδρό του, κ. Φάτση, ο οποίος ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ στην πώληση των εισιτηρίων».

Για τη συμφωνία χορηγίας με τον κ. Βασιλόπουλο και την INTERAMERICAN:

«Σήμερα η Νίκη Βόλου αλλάζει σελίδα. Πρέπει να υλοποιήσουμε ότι τάξαμε στον κόσμο. Ανακοινώνω κι επίσημα τη συνεργασία μας με τον κ. Βασιλόπουλο και την ‘’INTERAMERICAN’’ ως μεγάλο χορηγό από δω και στο εξής της ομάδας μας. Ο κ. Βασιλόπουλος είναι επιθεωρητής ασφαλιστικών συμβούλων της INTERAMERICAN και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία ασφαλίσεων στην Αθήνα και όχι μόνο. Με τον κ. Βασιλόπουλο θα συνεργαστώ και προσωπικά στον τομέα των ασφαλίσεων, καθώς όπως γνωρίζετε έχω διατελέσει επιθεωρητής στην Εθνική Ασφαλιστική, στην Allianzκαι σε πολλές άλλες εταιρίες.

Η συνεργασία και η χορηγία αυτή θα βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε ότι έχουμε υποσχεθεί. Μάλιστα, θα υπάρξει εντός των ημερών κι ακόμη μία συνεργασία – χορηγία, η οποία θα ανακοινωθεί την Πέμπτη το πρωί. Έτσι θα κλείσει ο κύκλος των χορηγών όπως είχαμε αναφέρει σχετικά από την αρχή που αναλάβαμε.

Η οικονομική δυνατότητα που μας δίνεται θα βοηθήσει ώστε να ολοκληρώσουμε και τις τρεις μεταγραφές σε θέσεις που όλοι βλέπουμε πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Η μία μεταγραφή θα πρέπει να σημειώσουμε πως είναι ολοκληρωμένη και οικονομικά τακτοποιημένη»

Για τον Κορέτα και την απόδοση της ομάδας στο ντέρμπι

«Ο Κορέτα είναι μεγάλος παίκτης. Στο ντέρμπι πήρε γύρω στα εννιά φάουλ. Ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα. Όσον αφορά το πέναλτι, θα μπορούσε να γίνει το γκολ, δεν έγινε, δεν με απασχολεί κιόλας. Με χαροποίησε η εμφάνιση της ομάδας κι αισθάνομαι μία δικαίωση για την προσπάθειά μας αυτούς τους τέσσερις μήνες. Θυμάστε άλλωστε δηλώσεις τύπου: θα λύσουμε τις διαφορές μας στο γήπεδο… Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε στο γήπεδο και αυτό συνέβη γιατί η Νίκη ήταν καλή κι όχι γιατί ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός.

Είμαστε μία γρήγορη ομάδα που αποτελείται από φιλόδοξους παίκτες. Με την ευκαιρία, ευχαριστώ από την καρδιά μου τους παίκτες που έδωσαν την ψυχή τους αλλά και το προπονητικό τιμ. Οι οιωνοί για την πορεία της Νίκης είναι ευνοϊκοί. Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα και θα κάνω τα πάντα ώστε να αλλάξει αυτή η ομάδα κατηγορία.».

Για τον κ. Μποτσιβάλη

«Για τον Ολυμπιακό δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, γι’ αυτό πρέπει να μιλήσει ο κ. Μποτσιβάλης με τον οποίο είχα την τιμή να συναντήσω και για πρώτη φορά να συζητήσουμε και ν’ ανταλλάξουμε απόψεις. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια, τόσο για το πρόσωπό μου όσο και για την ομάδα μας. Το ίδιο θα ήθελα να ευχηθώ κι εγώ για εκείνον και τον Ολυμπιακό. Αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά πως ο Βόλος είναι μία ποδοσφαιρική πόλη που ξέρει από ντέρμπι και από συμπεριφορές».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις