Β. Βασιλόπουλος: «Ιστορικός σύλλογος η Νίκη, ιστορική εταιρία η INTERAMERICAN»

Η επιβεβαίωση της συμφωνίας της Νίκης με την INTERAMERICAN ήρθε λίγα λεπτά αργότερα της ανακοίνωσής της από τον κ. Τζήμα, σε τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Βασιλόπουλου με το ραδιόφωνο του Volos 9.86 και τον Σάκη Νταφέκα. Ο επιθεωρητής ασφαλιστικών συμβούλων τόνισε πως η εταιρία του θα βοηθήσει όσο το δυνατό περισσότερο την ομάδα της Νίκης στο πλαίσιο της δυναμικής συμφωνίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Βασίλης Βασιλόπουλος:

«Η Νίκη είναι ένας ιστορικός σύλλογος, η INTERAMERICAN είναι μία μεγάλη και ιστορική εταιρία. Έχουμε έρθει σε επαφή με τον κ. Τζήμα, ο οποίος πέρα από πρόεδρος της Νίκης είναι και συνάδελφός μας. Συμφωνήσαμε να ενισχύσουμε την ομάδα στον βαθμό που μπορούμε. Στην ουσία είναι μία δυναμική συνεργασία. Δηλαδή δεν περιορίζεται στην καταβολή ενός ποσού. Ευελπιστούμε σε μία συνεργασία της εταιρίας με την ομάδα, η οποία όσο εξελίσσεται τόσο εξελίσσεται κι αυτή η σχέση. Αυτό είναι το πλαίσιο στο οποίο έχουμε συμφωνήσει και καταλήξει».

Για την επέκταση στον Βόλο

«Η INTERAMERICAN είναι μία εταιρία η οποία αναπτύσσεται συνεχώς και βάσει των εξελίξεων οι υπηρεσίες της γίνονται και πιο έντονες. Μας ενδιαφέρει η περιοχή της Θεσσαλίας ευρύτερα και του Βόλου ειδικότερα. Θέλουμε να αναπτύξουμε την παρουσία μας στην περιοχή».

Ολοκληρώνοντας ο κ. Βασιλόπουλος ευχήθηκε επιτυχίες στη Νίκη: «Εύχομαι πολλές επιτυχίες στη Νίκη που βλέπουμε πως πάει καλά τελευταία. Από την πλευρά μας θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε σ’ αυτή την προσπάθεια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις