Στην Ιταλία ο Δ. Μπράτσος

Στην Ιταλία θα ταξιδέψει ο βοηθός προπονητή και υπεύθυνος Ακαδημιών του Ηρακλή Β. Δημήτρης Μπράτσος, προκειμένου να παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής στη Nuova Academy και στην ομάδα της Ρώμα. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση που θα αναβαθμίσει…

το γνωστικό επίπεδο τόσο του ίδιου του τεχνικού, όσο και το επίπεδο των προπονήσεων και της οργάνωσης του Συλλόγου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Ηρακλή.

«Ο Α.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ Βόλου θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία στο βοηθό προπονητή και υπεύθυνο ακαδημιών της ομάδας μας Δημήτρη Μπράτσο, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής στις εγκαταστάσεις της Nuova Tor Tre Teste Academy και της Α.S ROMA, ώστε να εξειδικεύσει και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε τέτοιους ανθρώπους στην ομάδα και στις ακαδημίες μας, οι οποίοι θα προσφέρουν πολλά πράγματα στα νέα παιδιά και θα τους δώσουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να εξελιχθούν. Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα της σοβαρής δουλείας που γίνεται στην ομάδα μας, αλλά και στις ακαδημίες του Συλλόγου»

FASA ΖΩΖΑΝΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις