Για τη ΝΙΚΗ – πρόκριση με Ιστιαία (07/12, 12:30)

Με στόχο την πρόκριση θα παραταχθεί σήμερα στις 12:30, στο «Π. Μαγουλάς» η Νίκη Βόλου απέναντι στην ΑΕ Ιστιαίας, στο πλαίσιο της Α’ φάσης Κυπέλλου της Γ’ Εθνική. Ο Στέφανος Ξηροφώτος θα δώσει «ανάσες» σε αρκετούς ποδοσφαιριστές ενώ παράλληλα θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες με μικρή συμμετοχή στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Προέχει το πρωτάθλημα, δεν ξεχνούν το 2-2

Για τη βολιώτικη ομάδα προέχει η πορεία της στο πρωτάθλημα και οι δύο προσεχείς αγώνες με τους Μαύρους Αετούς στο Ελευθεροχώρι και τον Καραϊσκάκη στο «Π. Μαγουλάς», θεωρούνται καθοριστικής σημασίας. Οποιαδήποτε απώλεια βαθμών θα απομακρύνει τους κυανόλευκους από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις μετά τις γιορτές, περιλαμβάνει δύο επικίνδυνες εξόδους σε Σεβαστή και Φιλιππούπολη κόντρα στον Διαγόρα και τον Απόλλωνα αντίστοιχα.

Στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου οι παίκτες της Νίκης θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το «αίμα» τους πίσω καθώς η ΑΕ Ιστιαίας τους έκοψε δύο πολύτιμους βαθμούς από την κούρσα του πρωταθλήματος, αποσπώντας ισοπαλία (2-2) στο «Π. Μαγουλάς». Επόμενος αντίπαλος της Νίκης εφόσον προκριθεί θα είναι η Πύδνα ή ο Τυληκράτης σε νοκ άουτ εκτός έδρας παιχνίδι στις 21/12.

Από την προσπάθεια αυτή θα απουσιάσουν οι Τζήμας, Βέργος, Νικλητσιώτης, Τορεζάνι, Αλεξανδρής και Σοάρες. Η 18μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Βουρδάκης, Δημολιός, Ζενούνης, Κόλα, Κόκας, Κορέτα, Μαλακασιώτης, Μουράτης, Ματθαίου, Μέτσε, Ναουμίδης, Παπαδήμας, Παρασκευαΐδης, Παπαγεωργίου, Πετράκος, Ράπτης, Τσιανάκας και Τσιουρέλης.

Διαιτητές

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αστέριος Μπαλασάς από την Ένωση Μακεδονίας με βοηθούς τους Ν. Συμεωνίδη και Ν. Τοροσιάδη από την ίδια Ένωση.

Τα εισιτήρια

*Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

*Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών: 5 ευρώ.

*Άνεργοι (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά): 5 ευρώ.

*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

*Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

*Από τις 10 αύριο Τετάρτη (7/12) το πρωί, θα πωλούνται εισιτήρια από τα γραφεία της ερασιτεχνικής στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις