Μονόδρομος η νίκη με Εθνικό Φιλ. για Ολυμπιακό Βόλου

Μετά το ρεπό της Τρίτης από σήμερα (7/12) οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου επιστρέφουν στις προπονήσεις εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Πανθεσσαλικό. Το βολιώτικο συγκρότημα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες που το έφεραν από την 1η στην 3η θέση, έχοντας πλέον διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον πρώτο της κατάταξης Διαγόρα Σεβαστής

και τρεις από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας.
Οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (18/12) θα δώσουν δύο παιχνίδια, με Εθνικό Φιλιππιάδας εντός και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός έδρας. Αποκλειστικός στόχος είναι η κατάκτηση έξι βαθμών, προκειμένου να εκμεταλλευτούν απώλειες βαθμών, που ούτως ή άλλως θα υπάρξουν, καθώς οι ομάδες που φέρονται ως διεκδικητές της ανόδου παίζουν μεταξύ τους. Ο Διαγόρας την Κυριακή αγωνίζεται στην Άρτα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, ο Απόλλων πάει στην Ιστιαία και η Νίκη στο Ελευθεροχώρι να αγωνιστεί με τους Μαύρους Αετούς. Την επόμενη αγωνιστική υπάρχει το ντέρμπι Απόλλων Λάρισας-Διαγόρας (18/12), ενώ η Νίκη θα υποδεχθεί τον Καραϊσκάκη στο «Π. Μαγουλάς».
Στο παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Κώστας Οικονόμου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ θα απουσιάσει και πάλι ο τραυματίας Γκουστάβο Μπρίτος. Στο εν λόγω παιχνίδι αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα τον Παναγιώτη Ζώνα, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τη Νίκη, παίζοντας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις