“Χορταστικό” παιχνίδι στο Αερινό, 4-3 ο Γ.Σ. Αλμυρού την Ακρόπολη στην παράταση

«Χορταστικό» παιχνίδι με επτά τέρματα είχαμε στο γήπεδο του Αερινού, με τον Γ.Σ. Αλμυρού να προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας με 4-3 στην παράταση της Ακρόπολης, με τους φιλοξενούμενους του Θάνου Θεοδώρου να παίζουν από το 70′ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πλαβού.

Η Ακρόπολη άνοιξε το σκορ στο 41′ με τον Πασσιά, κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς ο Αλμυρός ήταν εκείνος που νωρίτερα είχε χάσει ευκαιρίες να πάρει αυτός «κεφάλι» στο σκορ. Κορυφαία στιγμή των φιλοξενουμένων στο 33′, όταν σε κεφαλιά του Κοντοβά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Η ισοφάριση, τελικά, ήρθε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου από τον Κοντοβά με χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Τσούτσα στο 53′. Ένα πέναλτι, πάντως, που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Ακρόπολης.
Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Κολυμήτρας εκτέλεσε φάουλ και ο Μ. Τσουκάλης από κοντά έγραψε το 2-1, με τη μπάλα πάντως να βρίσκει και στο σώμα του Πλαβού.
Ο ΓΣΑ κατάφερε και έφερε το ματς στα ίσια στο 66′ με τον Κοντοβά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ανατολή με κεφαλιά ύστερα από σέντρα που επιχείρησε από τη δεξιά πλευρά ο Καψιώτης.
Το τελευταίο δεκάλεπτο επεφύλαξε μεγάλες συγκινήσεις. Στο 82′ ο Κωτσιαρίδης με ωραίο σουτ έκανε το 2-3, όμως η Ακρόπολη δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Στο 87′ ο Μόσιος από κοντά με πλασέ πέτυχε το 3-3 και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.
Ο Αλμυρός πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά στο 111. Σκόρερ ο Κοντοβάς, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανατολή και την ομάδα του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Ν. Αξιώτης, Παππάς (56′ Τριχόπουλος), Πασσιάς, Τσούτσας (77′ Μόσιος), Κολυμήτρας Κ., Παλάντζας, Στ. Αξιώτης, Παγώνης (75′ Δ. Φώτου), Τσουκάλης, Τσιάμης
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Φαράντος (46′ Νικηφοράκης), Καψιώτης, Πλαβός, Κυργιάκος, Δημουλάς, Τσιάτσιος, Κωτσιαρίδης Νασιακόπουλος (15′ λ. τρ. Λιόλιος-56′ Ν. Βούλγαρης), Αραμπατζής, Κοντοβάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις