ΝΙΚΗσε και συνεχίζει στο Κύπελλο

Με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα και χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η Νίκη κέρδισε την ΑΕ Ιστιαίας και προκρίθηκε στην τετράδα του ομίλου για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ζενούνης στο 44′.

Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου ήταν φλύαρο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα, εμφανώς επηρεασμένο από την ψυχολογική κυρίως κούραση του ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Το γκολ του Ζενούνη στο 44′, με προβολή μετά από ασίστ του Βουρδάκη, και το δοκάρι του Νικολέτου, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, στο πρώτο λεπτό τον καθυστερήσεων ήταν οι δύο φάσεις που σημάδεψαν το παιχνίδι.

Στην επόμενη φάση οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Πύδνα Κίτρους εκτός έδρας στις 21 Δεκεμβρίου έχοντας ως στόχο την πρόκριση στον τελικό του ομίλου, όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριου Απόλλων Λάρισας – Καρασκάκης.

Νίκη Βόλου (Στ. Ξηροφώτος): Ράπτης, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Παπαδήμας, Παρασκευαΐδης, Ζενούνης, Μέτσε, Πετράκος (66΄ Τσιουρέλης), Βουρδάκης (53΄ Ναουμίδης), Μαλακασιώτης (73΄ Ματθαίου), Κόλα
ΑΕ Ιστιαίας (Μ. Τσίρκοβιτς): Μ. Μπιμπάι, Κουκούρας (46’ Μπουλγκουρίδης), Θόρια, Βασιλείου, Τογουόρφε, Στεργίου, Μπιμπάι Ιν. (46’ Αλεξίου), Στασινόπουλος (52’ Ηλιόπουλος), Ανέστης Β., Νικολέτος, Ανέστης Χρ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις