«Ουσιαστικός ο ρόλος των παικτών της Μαγνησίας και της Ακαδημίας μας»

Τρεις ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης χρησιμοποιήθηκαν από τον Στέφανο Ξηροφώτο στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕ Ιστιαίας. Με αφορμή τη συμμετοχή τους η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

“Από την πρώτη στιγμή που η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου με επικεφαλής τον κ. Σάκη Τζήμα ανέλαβε τα ηνία, πρώτος στόχος ήταν η δημιουργία ενός νεανικού ρόστερ, που θα είχαν ρόλο οι ποδοσφαιριστές από την Μαγνησία, από την ευρύτερη περιοχή και από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Όσον αφορά το κομμάτι των Ακαδημιών, το είδαμε στην πράξη στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ιστιαία, εκεί που το νέο αίμα της ομάδας μας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην νίκη – πρόκριση!

Τόσο ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Ράπτης που κράτησε το “μηδέν” με εξαιρετικές επεμβάσεις, όσο και ο Σταύρος Βουρδάκης που με δική του φανταστική ενέργεια μπήκε το γκολ της ομάδας μας, αλλά και ο Άγγελος Ματθαίου που με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε πνοή στην Νίκη, το απέδειξαν περίτρανα αυτό.

Τρία παιδιά από τις Ακαδημίες μας, τρεις παίκτες έτοιμοι να προσφέρουν τα μέγιστα στην Νίκη Βόλου και πολλοί άλλοι από τις Ακαδημίες που θα χτυπήσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας!

Πλέον τα ποδοσφαιρικά φυντάνια της Νίκης δεν χάνονται, αλλά μένουν στην ομάδα και αξιοποιούνται…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις