Ο Κ. Κυριαζής εκ νέου πρόεδρος του ΣΔΥΒ (όλο το Δ.Σ. συν photos)

Η γενική συνέλευση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, όπως και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Επανεκλέχτηκε πρόεδρος ο Κώστας Κυριαζής που ήρθε μάλιστα πρώτος σε ψήφους. Ψήφισαν 51 μέλη, και έλαβαν…

 

…Κυριαζής Κώστας 48

Παλάντζας Κώστας 47

Τρύφωνος Σπύρος 34

Παπαχρήστου Ευαγγελία 31

Βασιλειάδης Σταύρος 21

Μανταλιανού Ασπασία-Ειρήνη 21

Βουρλογιάννης Αργύρης 20

Κοτρώνης Κώστας 19

Σάμιος Παντελής 18

Παπαδόπουλος Θανάσης 18

Παπαγγελής Σπύρος 7

Για την εξελεγκτική επιτροπή

Μανούσου Εμμανουέλα 33

Μασιάλας Σπύρος 17

Γεραμπίνης Παναγιώτης 14

Στις 7 Δεκεμβρίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε και όρισε ομόφωνα τις θέσεις που θα έχει το νέο μέλος, οι οποίες είναι οι εξής:

Πρόεδρος Κυριαζής Κώστας
Α’ Αντιπρόεδρος & υπεύθυνος επικοινωνίας Παλάντζας Κώστας
Β’ Αντιπρόεδρος Σάμιος Παντελής
Γραμματέας Παπαχρήστου Ευαγγελία
Ταμίας Τρύφωνος Σπύρος
Αναπληρωτής ταμίας Βασιλειάδης Σταύρος
Ειδικός Γραμματέας Μανταλιανού Ασπασία-Ειρήνη
Μέλη Βουρλογιάννης Αργύρης,
Κοτρώνης Κώστας.
Αναπληρωματικά μέλη Παπαδόπουλος Θανάσης,
Παπαγγελής Σπύρος.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου ευχαριστεί όλα τα μέλη για τη παρουσία τους στη γενική συνέλευση, και εύχεται καλή θητεία στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Το νέο ΔΣ από τη πρώτη ημέρα προέβη στη πρώτη του κίνηση, καθώς ανακοίνωσε τη δημιουργία του 1ου Volos Santa Run, φιλανθρωπικού χαρακτήρα-μη ανταγωνιστικού αγώνα ενός χιλιομέτρου που θα γίνει στις 30 Δεκεμβρίου με διαδρομή από το χωριό του Άη Βασίλη προς την Ερμού και τερματισμό στη φάτνη στον Άγιο Νικόλαο. Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθούν όλες οι πληροφορίες.

Όσον αφορά τις συμμετοχές σε αγώνες, τα μέλη του ΣΔΥΒ συνέχισαν να τρέχουν σε όλη την Ελλάδα και τις προηγούμενες εβδομάδες. Έτσι την 6η θέση κατέλαβε ο αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου Αλέξης Παπαλεξίου στον φιλανθρωπικό αγώνα 5 χιλιομέτρων Salonica Charity Run 2016 που έγινε το πρωί της Κυριακής 27 Νοεμβρίου στη παραλία της Θεσσαλονίκης. Στον αγώνα τρέξανε επίσης ο Γιάννης Σημαντήρας και η Κωνσταντίνα Μπρατάνη. Ο Γιάννης Σημαντήρας έκανε και την απονομή στη κατηγορία των νέων γυναικών κατόπιν κλήσης από τη διοργάνωση. Στον αγώνα παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΔΥ Βόλου Κώστας Κυριαζής.

Μία βδομάδα μετά ο Αλέξης Παπαλεξίου τερμάτισε στη 5η θέση στη γενική κατάταξη, και 2η στη κατηγορία του στον 33ο Δρόμο Ελευθερίας Θερμοπύλες-Αλαμάνα-Γοργοπόταμος 16,5 χιλιομέτρων.

Ο Ultra Trail Pelion 2016 απόστασης 26,4 χιλιομέτρων έγινε το Σάββατο στο Πήλιο, και αγωνίστηκαν 4 αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, οι Νίκος Σιδηρόπουλος, Γιώργος Καλαντζής, Σεραφείμ Τσαμασιώτης, Νίκος Βανικιώτης.

Τη Κυριακή έγινε επίσης ο 3ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος στη Ξάνθη, και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου έδωσε και εκεί το παρόν. Ο Μάκης Κοσμίδης δύο βδομάδες μετά τον τερματισμό του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας έτρεξε στην ακριτική πόλη.

Τα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία Πέλλας αποτέλεσαν το Σαββατοκύριακο 3-4 Δεκεμβρίου 2016 έναν ακόμη προορισμό για τον ΣΔΥ Βόλου. Το Σάββατο έγινε αγώνας βουνού 10 χιλιομέτρων, και τη Κυριακή ημιμαραθώνιος και αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων. 4 αθλητές του ΣΔΥ Βόλου έδωσαν το παρόν, ενώ δεν παρέλειψαν και να επισκεφτούν τα ιαματικά λουτρά μετά τους αγώνες. Στον ημιμαραθώνιο έτρεξαν οι Βαγγέλης Γιαννούχος (8ος στη γενική κατάταξη), Μάριος Μιχαλόπουλος, ενώ στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων μετείχαν οι Μιχάλης Άκερμαν, Βάσω Τασιώνη.

Αυτή τη Κυριακή 25 αθλητές του συλλόγου θα τρέξουν στον 14ο Ημιμαραθώνιο Τύρναβος – Λάρισα. Η συνάντηση για όσους θέλουν ομαδική μετάβαση είναι στις 7.45 στο Αθλητικό Κέντρο, Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως. Επίσης συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 13ο Ημιμαραθώνιο Ράξας Τρικάλων και τον παράλληλο δρόμο 7 χιλιομέτρων που θα γίνουν στις 18 Δεκεμβρίου. Οι εγγραφές είναι δωρεάν, και τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου που θέλουν να εγγραφούν μπορούν να το δηλώσουν στα μέλη του συλλόγου ως το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου.

Eτοιμάστηκε επίσης το φετινό αναμνηστικό βίντεο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου για τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2016. 102 αθλητές του συλλόγου εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο την οικογένεια του ΣΔΥ Βόλου, και όλοι αποτυπώνονται ένας προς έναν και όλοι μαζί, στο βίντεο που βρίσκεται στο site του συλλόγου, όπως και στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=4TE819sDtbE

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις