Τα βλέμματα στο τοπικό ντέρμπι Ολυμπιακός Β.-Ανάληψη

Με το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Ανάληψη συνεχίζεται το ερχόμενο Σάββατο το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο αγώνας παρουσιάζει από πολλές απόψεις εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού αγωνίζονται δύο από τις σημαντικότερες ομάδες του βολιώτικου μπάσκετ εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Το σημαντικότερο γεγονός πάντως είναι πως και οι δύο αντίπαλοι χρειάζονται εξίσου τους βαθμούς προκειμένου να κάνουν αποφασιστικό βήμα προς…

…την εξασφάλιση της παραμονής τους στην κατηγορία. Η χρονιά για τον Ολυμπιακό Βόλου δεν κύλησε όπως θα ήθελαν οι φίλοι μα και οι παράγοντές του. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα πασχίζει και προσπαθεί να βρει τον καλό της εαυτό. Ο Φώνης Μαυροχάλης στο ματς κόντρα στην Ανάληψη θα έχει όλους τους παίκτες (πλην του Ντίκα) στη διάθεσή του, αφού επανήλθε στις προπονήσεις και ο Καλογερόπουλος που απείχε από κάποιες προπονήσεις για επαγγελματικούς λόγους.

Η Ανάληψη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ χθες έδωσε φιλικό αγώνα προετοιμασίας με τον Γ.Σ.Βόλου στο “Βάκης Παρασκευόπουλος”. Οι Γιώργος Βλιώρας και Απόστολος Καμακάς, αναμένεται να παρουσιάσουν την καλύτερη δυνατή σύνθεση στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις