Αμφίβολος ο Πότσι με Εθνικό Φιλιππιάδας

Μετά από δύο εβδομάδες στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού ο Τίμος Καβακάς γνωρίζει, πλέον, όλο το έμψυχο δυναμικό, αλλά και τις δυνατότητες που κάθε ποδοσφαιριστή. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» ρίχνει μεγάλη βαρύτητα σε θέματα τακτικής και προσπαθεί καθημερινά, μέσα από τις προπονήσεις, να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους παίκτες.

Ο Φαμπρίτσιο Πότσι είχε αποχωρήσει τραυματίας στο ντέρμπι με τη Νίκη (αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο) και θα φανεί στη σημερινή (9/12) προπόνηση, αν θα τεθεί στη διάθεση του Τίμου Καβακά για το παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας (Κυριακή 11/12, 15.00).
Στην περίπτωση που ο Αργεντινός μέσος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε ο Σταύρου με τον Οικονόμου (επιστρέφει από τιμωρία) θα αγωνιστούν στον άξονα. Ο Αναστασίου θα διατηρηθεί, όπως όλα δείχνουν, στην ενδεκάδα, καθώς ήταν από τους ελάχιστους διακριθέντες παίκτες του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τη Νίκη.
Το σίγουρο είναι πως θα δούμε στο βασικό σχήμα τον Παναγιώτη Ζώνα, ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Κωστόπουλο αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή με μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Ο Γκουστάβο Μπρίτος εξακολουθεί να μην είναι έτοιμος, από τον τραυματισμό του στο φιλικό με τη Βέροια και θα απουσιάσει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις