Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία ενόψει Μαύρων Αετών

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης ενόψει του αγώνα με τους Μαύρους Αετούς στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων. Αλεξανδρής και Σοάρες σταδιακά επανέρχονται σε προπονητικούς ρυθμούς, με την επάνοδό τους να υπολογίζεται μετά το ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης, άρα και μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές δίνοντάς του τη δυνατότητα να επιλέξει το καταλληλότερο σχήμα ώστε να κατακτήσει το τρίποντο κόντρα σε μία ομάδα που στα τελευταία παιχνίδια έφτασε στην πηγή χωρίς όμως να μπορέσει να πιει νερό. Στη Σεβαστή προηγήθηκε με 2-0 όμως δεν κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος, με τον Διαγόρα να κάνει την ανατροπή πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα. Στο Κύπελλο έφτασε μία ανάσα από την πρόκριση όμως παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στην παράταση κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκη με 4-2, ισοφαρίστηκε και αποκλείστηκε τελικά στα πέναλτι.

Η ομάδα των Τρικάλων μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως η αγωνιστική της εικόνα είναι πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη βαθμολογική συγκομιδή κατά γενική ομολογία σχεδόν όλων της των αντιπάλων. Οι «Μαύροι Αετοί» είναι ομάδα που διαθέτει επιθετικές αρετές, με μειονέκτημά της τα νεκρά διαστήματα που συνήθως «πληρώνει» με βαθμολογικές απώλειες. Αυτά τα διαστήματα θα θελήσει να εκμεταλλευτεί η Νίκη και με απόλυτη συγκέντρωση σε όλο το 90λεπτο οι παίκτες της θα προσπαθήσουν να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα και το υπερπολύτιμο τρίποντο.

Κοντά στην ομάδα θα βρεθούν και αρκετοί φίλοι της Νίκης οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο χωριό των Τρικάλων με ιδιωτικά μέσα καθώς δεν θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη εκδρομή. Στο κυανόλευκο στρατόπεδο ευελπιστούν πως η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, αποτελώντας το βαρύ της πυροβολικό στην προσπάθεια κατάκτησης των στόχων που έχουν τεθεί από την αρχή της σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις