Στον Αλμυρό με ΓΣΑ αγωνίζεται η Νίκη

Στο κλειστό του Αλμυρού στις 19.00 η Νίκη θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Γ.Σ. Αλμυρού με αποκλειστικό στόχο το «ροζ φύλλο» αγώνα, που θα την επιτρέψει με προϋποθέσεις να «πατήσει» στην κορυφή, σε περίπτωση που ηττηθεί σήμερα ο Ολυμπιακός από τον Γ.Σ. Βόλου. Σε περίπτωση ήττας του ΓΣΒ και νίκης του Ολυμπιακού, εφόσον οι «κυανόλευκοι» κερδίσουν, θα μείνουν μόνοι στη 2η θέση της κατάταξης.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού προέρχεται από ήττα εκτός έδρας από τον Ίωνα και έχει μία νίκη στις έξι πρώτες αγωνιστικές, αυτή κόντρα στους Ν.Α. Νίκης.
Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης θα έχει στη διάθεσή του τους Κοντοστάθη, Καραγιώργο, Θ. Μαμούρα, Καραπτσιά, Συνάζο, Ποζιόπουλο, Π. Μαμούρα, Παραλίκη, Χατζόπουλο, Βαλαμούτη.
Όσον αφορά τη Νίκη, ο Λάμπρος Πρέκας θα έχει στη διάθεσή του τους Μπόγδανο, Τζίνη και Βλήτσιο, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι με την Ανάληψη. Στη διάθεση του προπονητή της Νίκης βρίσκονται οι Κοντογιάννης, Δελιόπουλος, Παπούλιας, Γιωτόπουλος, Τσαβές, Βλήτσιος, Τσώλης, Διγενής, Μαυροφώτης, Τοκατλίδης, Μπόγδανος και Τζίνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις