Ενδιαφέρον παιχνίδι Ανάληψης-Ν.Α. Νίκης στο ΕΑΚ

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στις 17.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, με την Ανάληψη να υποδέχεται τους Ν.Α. Νίκης. Η ομάδα του Γιώργου Βλιώρα θα επιδιώξει την επιστροφή στις επιτυχίες, καθώς την περασμένη αγωνιστική είχε ηττηθεί με 94-48 από τη Νίκη.

Ο τεχνικός της Ανάληψης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Ντίκα, ο οποίος εξέτισε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών. Οι Στάμος και Συλεόπουλος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Στη διάθεση του Γιώργου Βλιώρα θα βρίσκονται οι Ίλτσογλου, Κλείτσας, Κατσετζής, Γαλανάκης, Κοντάκης, Παπαδούλης, Κωλέτσης, Μωϋσίδης, Ευαγγελινός, Φάκωνας, Ντίκας και Μπέης.
Οι Ν.Α. Νίκης προέρχονται από ήττα από την ΑΕΒ Διμηνίου με 47-67 και με μία νίκη σε έξι ματς βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες του Στέφανου Τύμπα και Κώστα Μανωλόπουλου θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για την κατάκτηση του «ροζ φύλλου» αγώνα. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Σαπούνης, Καζεπίδης, Ρουσιώτης, Αγραφιώτης, Σούλης, Τινάνας, Ανδρεόγλου, Παναγιώτου, Χρηστομάνος, Πανιόπουλος, Παπαδόπουλος, Λουκίδης, Καλιντζέος, Λωρίτης και Ράπτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις