Λ. Μπακάλης: Υπομονή και διάρκεια στο παιχνίδι μας

Στον Ρήγα Φεραίο έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από την Πύδνα στο Κίτρος έχοντας στρέψει την προσοχή τους στον αυριανό (11/12, 15.00) εντός έδρας αγώνα με την Αμβρακία Κωστακιών. Η ομάδα του Βελεστίνου υπερτερεί σε ποιότητα και εμπειρία, αλλά θα πρέπει να δείξει τη δέουσα προσοχή για να μην πέσει θύμα έκπληξης.

Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» και ο Λάκης Μπακάλης. Ο προπονητής των «κυανολεύκων» ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα έλθει η κατάκτηση των τριών βαθμών λέγοντας τα εξής:
«Για να μπορέσουμε να κάμψουμε την αντίσταση της Αμβρακίας χρειάζεται να έχουμε τρία στοιχεία στο παιχνίδι μας που είναι η υπομονή, η επιμονή και φυσικά η διάρκεια στην απόδοσή μας. Το παιχνίδι δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος θα έλθει στο Βελεστίνο και θα μας δώσει χώρο παίζοντας κλειστά στην άμυνά του. Το ίδιο έχει κάνει και στα προηγούμενα ματς που έδωσε μακριά από το γήπεδό του.
Όμως θεωρώ ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση. Αν βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο την ίδια διάθεση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια που δώσαμε στην έδρα μας, όπως με τον Απόλλωνα Λάρισας, τον Αστέρα Πετριτή και τον Τηλυκράτη, τότε θα βρούμε τον τρόπο να διασπάσουμε την άμυνά του και θα είμαστε πιο κοντά στη νίκη».
Ολοκληρώνοντας ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε να ζητήσει τη βοήθεια των φιλάθλων του Ρήγα: «Περιμένουμε και αυτή την Κυριακή να έλθει αρκετός κόσμος στο στάδιο του Βελεστίνου. Οι φίλαθλοι αποτελούν τη δύναμη της ομάδας και με τις εκδηλώσεις τους αποτελούν τον 12ο παίκτη μας. Τους θέλουμε δίπλα μας και από κει και πέρα θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αποχωρήσουν χαρούμενοι με το αποτέλεσμα του αγώνα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις